Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE 25 [20-12-2012]


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

υψηλο ημερας     19-12-2012   =305,35
κλεισιμο ημερας ,,      ,,            =305,04
χαμηλο  ημερας   ,,     ,,            =291,09

Απεμακρυνθει ο δεικτης απο την χαμηλη περιοχη που βρισκοταν.
Μας εδωσε σημερα μια ημερα καθαρα ανοδικη ,μια ημερα αντιστροφης ,οπως και μια εβδομαδα αντιστροφης,αν παραμεινει πανω απο τις 300 μοναδες.
Οσο μονοτονο και αν ειναι ,θα το επαναλαβω παλι.Αν ο δεικτης διασπα  ανοδικα ,δυνατα και σταθερα το 300,τοτε αυτοματα σκεπτομαστε λονκ.Δεν υπαρχει αλλη επιλογη,οπως και δεν υπαρχει αν διασπα καθοδικα τις 300 μοναδες.Ετσι εχει διαμορφωθει η κατασταση.
Επομενως βλεπουμε ανοδικα ,οσο ο δεικτης ειναι πανω απο τις 300 μοναδες.Αν αρχισει και απομακρυνεται ανοδικα ,τοτε  στοχευει αρκετα ψηλα με τους γνωστους σταθμους [εμποδια που σας εχω δωσει].Υπαρχει η δυσβατη περιοχη ως τις 313 μοναδες.Γνωστο αυτο ,δεν ειναι κατι καινουργιο.Ισχυει φυσικα ακομη και θα ισχυει ,οσο δεν αλλαζουν καποια ενδιαμεσα ορια,που το προσδιοριζουν.Μικρη η αποσταση που χωριζει τον δεικτη απο το προσφατο υψηλο του .Αν υπαρχει θεληση ,ιδια οπως η σημερινη,ειναι θεμα λιγων ωρων να το πλησιασει.
Υπαρχουν τεχνικες δυνατοτητες να συμβει αυτο,με προπομπο τις τραπεζες,οι οποιες εχουν τις τεχνικες προδιαγραφες να ηγηθουν του δεικτη σε μια νεα ανοδικη πορεια.
Οι μεγαλοι εμποροι που βαζουν εκατομμυρια στο ταμπλο καθε μερα ισως το εχουν σχεδιασει και κρατουν ως επτασφραγιστο μυστικο την ημερα εφαρμογης.
Η αγορα δεν κινειται με τεχνικες προδιαγραφες,αλλα με συντονισμενες εμπορικες τακτικες,που τις περισσοτερες φορες δεν συμφωνουν με την λογικη μας η με τους ατομικους μας σχεδιασμους.
Η συμμετοχη των αδυνατων [ μικρων εμπορων ] ,σε τετοιες συνεδριες ,ειναι επικινδυνη .
Η προθεση νικα .το κλασικο εμποριο,και  μπορει να προκαλεσει μεγαλες ζημιες ,ακομη και σε εμπειρους  εμπορους.
Καμια φορα  τοσο η γνωση ,οσο και η εμπειρια δεν ειναι αρκετα εφοδια δια συμμετοχη.Η λυση ειναι η  αδρανεια και η  αποχη,ως την στιγμη που θα φανει ο οριζοντας.
Ο μυστικισμος και ο σχεδιασμος μιας πραξης,δεν ειναι θεμα ικανοτητος να τον νικησεις,αν εισαι ανυποψιαστος..
Αν καποιος σχεδιαζει να δολοφονησει ενα  ανθρωπο αμεριμνο,θα το πετυχει πολυ ευκολα και χωρις δυσκολια,αν το υποψηφιο θυμα ειναι ανυποψιαστο. εναντι  του δολοφονου του.
Στο εμποριο  ολα επιτρεπονται και ειδικα σε χωρες που εχουν ελλειμα προστασιας και εφαρμογης των νομων. που η πολιτεια εχει ψηφισει ,δια να προστατεψει τους εμπορικους θεσμους.
Νομιζω πρεπει να κανουμε και //ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ//,.
Ειναι  η ωρα να δωσουμε μεγαλυτερη σημασια σε αυτο το γεγονος και λιγοτερο στο ταμπλο.
Με το ταμπλο θα τα πουμε την επομενη της πρωτοχρονιας και μετα.Ας αφησουμε τους δυνατους  να κανουν εμποριο μεταξυ τους .Λιγες μερες ειναι αυτες,δεν προκειται να αλλαξει ο πλανητης προσωπο απο την αποχη μας,

savil alonaki
20-12-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: