Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

BKIA.MC:[ BANKIA]

H BANKIAειναι μια Ισπανικη τραπεζα που εχασε  τα κεφαλαια της οπως
και οι δικες μας.Εκει οι μετοχοι εστραφησαν δικαστικα[ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ] ,κατα των υπευθυνων δια την καταρευση της εταιρειας..
Οι μετοχοι εχουν πολλα δικαιωματα και πολλους τροπους ,να κλεισουν φυλακη ,οσα Δ.Σ δεν κανουν σωστα την δουλεια τους η  κανουν υπερβαση του ρολου τους,και των αρμοδιοτητων τους.
Μονο ο  μετοχος εχει εξουσια  και κανενα μελος του Δ,Σ χωρις εξουσιοδοτηση. Διοικηση που βλαπτει τα συμφεροντα των μετοχων ειναι ενοχη Διοικηση  και εχει εκτος των ποινικων ευθυνων [υπερβαση καθηκοντος], εχει και αστικες ευθυνες εναντι των μετοχων.Με απλα λογια συνηθως οι ευθυνες ειναι τοσο μεγαλες ,που πολλοι Δ/ντες Συμβουλοι αυτοκτονουν  μεσα στα γραφεια τους η πεφτουν απο τα παραθυρα των γραφειων τους.

BKIA.MC: Περίληψη για Bankia SA-Yahoo! Οικονομικών

Ο καλος εμπορος ,ειναι ο ενημερωμενος εμπορος των δικαιωματων του και των υποχρεωσεων του αλλα παντα εχει τον Οικονομικο του συμβουλο και των Νομικο του συμβουλο ,κατα την ασκηση του επαγγελματος του .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ,που σαν [Πυθια ] δινουν προβλεψεις  ανευθυνες και ατεκημριωτες,χωρις καμια επιστημονικη  στηριξη.
Ο καλός εμπορος δεν  παριστανει ποτε ο ιδιος τον Ινδο γκουρου ,ουτε τον παντογνωστη.
Ακουει ηρεμα και αποφασιζει ηρεμα,χωρις εξαρσεις  των συναισθηματων  του και κυριως της Φαντασιας του.

savil-alonaki
31-12-2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: