Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ (R)[Μια ματια στην αγορα τωρα 14,23 η ωρα] 16-10-2012


Κυριες-Κυριοι

Οι δυσκολιες που απο χθες σας αναφερω,σημερα εγιναν ολοφανερες σε ολους μας.
Να λοιπον γιατι μιλουσα δια διαχειρηση των αποθεματικων που εχουμε ειτε σε μετοχες,ειτε σε ΣΜΕ μετοχων η δεικτω και οχι δια νεες εισοδους.
Τις 3 τελευταιες  ημερες ο ογκος παραμενει ιδιος και μαλιστα  στο σημειον που βρισκομαστε , ειναι ενα υψηλο σημειον.
Βγηκε εξω απο τις 307 μοναδες,που με τοσο επιμονη χθες ,μας προσκαλουσε ,αλλα και μας προκαλουσε .Δεν ηταν ετσι τα πραγματα και ουτε συνεχιζουν να ειναι ετσι.Στα αλογιστα ονειρο,καλο ειναι να μπαινει και κανενα στοπ ,δια να μπορει ο ανθρωπος να σκεπτεται γη ι να και μεσα σε λογικα πλαισια.Ομως δεν εχει ακυρωσει ως εδω τις ανοδικες του προδιαγραφες.Αν ομως χαθουν οι 300 μοναδες και εχουμε διασπαση τους πτωτικη σταθερα,τοτε πολλα μπορουν να συμβουν.
Νομιζω  ο δεικτης  εχει περισσοτερα  δυσαρεστα πραγματα να μας κρυψει  ,παρα να μας αποκαλυψει θετικα πραγματα.Ο ιδιος θα αποκαλυφθει  ως ψευτης και υπερβολικος,αν θελησει να  διασπασει το φραγμα της κοινης λογικης,που λεει,τιποτα δεν εχει αλλαξει ακομα στην αγορα και στην οικονομια μας,απλα αγορασαμε  ελπιδα.
Τωρα πρεπει και να την πωλησουμε σε κερδοφορα τιμη,διαφορετικα,ολα θα καταστραφουν.
Αν οι επιχειρησεις ,δεν εχουν να μας δωσουν τον επομενο μηνα ,αποδειξεις δια την βελτιωση τους και  θετικα στοιχεια δια τα οικονομικα τους,τοτε φοβαμαι,πως αδικα καναμε ονειρα.
 Προσοχη και να διαχειριζεσθε τα θεματα σας παντα με τον καλυτερο τροπο.Η πλεονεξια καταστρεφει πολλες φορες,οπως και η αγνοια.

sabil
16-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: