Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

savil [ καλημερα σας] 6 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Δεν θελω να χαλασω την ομορφη γιορτη που εχουμε στην αγορα,δι'αυτο τον λογο ,εκανα αποσυρση  της χθεσινοβραδυνης αναρτησης  με θεμα την συνχωνευση της ΕΘΝΙΚΗΣ με την ΕΥΡΩΒΑΝΚ.
Ελαβα πολλα μηνυματα,που παραπεμπουν σε πολιτικη.Εχω σταματησει να ασχολουμαι με την πολιτικη ,απο την σελιδα και ισως και εγω λιγο παρασυρθηκα χθες  βραδυ.Θα επανελθω στο θεμα ως την Κυριακη το βραδυ,αλλα μονο στο κοματι που μας ενδιαφερει σαν εμποριο .Θα μιλησω με λογιστικο τροπο και με Ισολογισμο.
Εμεις σαν εμποροι ,πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι,διοτι ο δεικτης  μας ftse top 20 ,διεσπασε ανετα το μεγαλο εμποδιο στο 289 ,αλλα και το το ψυχολογικο φραγμα των 300 μοναδων.
Πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι και μακαρι να εχουμε,καλα και ποιοτικα εμπορευματα[μετοχες],δια να κανουμε καλυτερα και ασφαλέστερα την δουλεια μας.Μεσα σε αυτα τα εμπορευματα θα ειναι και οι νεες τραπεζες .
Μπορει μερικοι συναδελφοι μας ,να μην προλαβαν η δια καποιο λογο να εχουν μεινει εκτος   αγορας.Δεν πειραζει προς το παρον.Οι ευκαιριες διαδεχονται η μια την αλλη.Μπορουν και τωρα να αποφασισουν να κανουν εισοδο,αφου φυσικα προηγουμενως, κανουν τον απαραιτητο σχεδιασμο,και προγραμματισμο.Μονο τοτε κανουμε εισοδο στην αγορα και ποτε ετσι, στην τυχη.Η τυχη δεν ειναι με το μερος μας τις περισσοτερες φορες.
Εχουμε και αλλο επανω και μαλιστα και αλλο και αλλο και αλλο.[ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ].
Ο  Οκτωβριος ,ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΕ,ως ανοδικος μηνας και ολα ειναι σε μια απολυτη αρμονικη συνεχεια,μετα την 5ην Ιουνιου 2012 και ειδικα το σημειον αντιστροφης 178 που ειχαμε την εξισωση των δεικτων και την αλλαγη πορειας της αγορας.

savil
6-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: