Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 5 Οκτωβριου 2012


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

Το τραινο //orient express//,ξεκινησε.Περιπου χθες μεσημερι στις 14,00 η ωρα  ολα εδειχναν ενα ταξιδι.Η διαδρομη η μικρη ειχε τελειωσει.Η γυρνουσαμε στο 264 η φευγαμε πανω απο τον boligger,με δυναμη οπως σας εγραφα τις δυο τελευταιες ημερες.Αυτη η δυναμη  και η δυναμικη εκδηλωθηκε σημερα,οπως ακριβως την περιμενα.Τωρα  πλεον ο boligger θα στηριζει τον δεικτη,αν και χρειαζομαστε  παραμονη εντος του διαστματος[ 290....299] δια μερικες ημερες.
Μερικες φορες ,οπως σας ειπα χθες βραδυ  δεν συμβαδιζει η λογικη με την αγορα.Αυτο εναι το ιδιαιτερο χαρισμα των αγορων,να κινουνται πολλες φορες εκτος λογικης.
Ομως παντα ,πρεπει να διαπραγματευομαστε πραγματικες αξιες και οχι αερα κοπανιστο.Αυτο οχι δια αλλο λογο ,αλλα δια μια προσθετη ασφαλεια.Μπορει να κερδισει καποιος στο ΛΟΤΟ τοσα χρηματα,ωστε να μην χρειαζεται να ξαναδουλεψει στην ζωη του.Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ελαχιστοι,οι περισσοτεροι ζητουν μια σταθερη δουλεια ,δια ολη τους την ζωη ,αλλα σταθερη.
Η πλειοψηφια ετσι πρεπει να ενεργει ,παντα με ασφαλεια και με πραγματικες αξιες.
Νομιζω ολα θα πανε καλα. Οσο απομακρυνομαστε απο την ζωνη [272....274],ανοδικα,η πορεια η ανοδικη δεν κινδυνευει. Ειναι αναγκαιο να απομακρυνθει παρα πολυ και συντομα,[εντος μηνος],ετσι ωστε η αγορα να επανελθει σε φυσιολογικη λειτουργια και με σταθερη προοπτικη.

savil
5-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: