Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 16 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Πρεπει να ειμαστε περισσοτερο ΕΜΠΟΡΟΙ και λιγοτερο καθηγητες.
Πολλοι με ρωτατε διαφορα πραγματα πανω στην δουλεια και εχουμε μια πολυ ωραια επικοινωνια ματαξυ μας.Ομως ο τροπος που με ρωτατε μοιαζει πολυ με τον τροπο που μιλαει ενας καθηγητης,χρησιμοποιωντας ορολογιες και δεικτες ,οπως και τις γραμμες Fibonacci,κ.τ.λ
Ειναι πολυ ωραια ολα αυτα,αλλα να μην ξεχναμε ολοι μας ,πως εμεις ειμαστε εμποροι και τιποτα αλλο.Ειμαστε ανθρωποι ,καθε μερα στο πεζοδρομιο της αγορας καθενας μας με τον παγκο του και τα εμπορευματα που προσπαθει να πωλησει με κερδος.
Πρεπει να σκεπτομαστε και //παζαριωτικα// ,σαν να ειμαστε σε μια  Λα ι κη αγορα και πουλαμε ,στον παγκο μας ,οτι αγορασαμε ,διοτι πιστεψαμε θα το πουλησουμε με κερδος.
Επομενως πολυ καλη ειναι η γνωση των θεωρητικου πεδιου,αλλα να την συμπληρωνουμε και με γνωση απο το καθημερινο //παζαρι//.
Τα στατιστικα δεδομενα,που ειναι ενας ανεκτιμητος θυσαυρος πληροφοριων ,δεν περιοριζονται ,μονο στους δεικτες των ημερησιων η εβδομαδιαιων η μηνιαιων  τιμων,η ,στους διαφορους ταλαντωτες.
Υπαρχουν πολλες πληροφοριες και πολυ χρησιμες,που μπορουμε να αντλησουμε ,μεσα απο τα στατιστικα δεδομενα και που αν θελετε,ειναι περισσοτερον εμπορικες πληροφοριες και λιγοτερο πληροφοριες σχολικες,οπως π,χ οι ενδειξεις μεταβολων απο μηνα σε μηνα.Οπως ειναι η ταχυτητα μιας κινησης,κ,τ.λ

ΑΓΟΡΑ

Η περιοχη που βρισκομαστε ,ειναι μια πολυ δυσκολη περιοχη.Τον Μαρτιο μηνα εδω σε αυτο το σηημειον μειναμε ακινητοι δια 4 εβδομαδες.Ειναι μια σημαντικη περιοχη και νομιζω,ασχετα τι θα κανει τωρα ο δεικτης,η περιοχη εδω, θα μας απασχολησει και το νεο ετος.
Υπαρχει δυσκολια στην κινηση ανοδικα,εχουν μπερδευτει οι εμποροι [μικροι],αλλα η αγορα ειναι φορτωμενη με κερδη κοντα στο 90% απο τον Ιουνιο και πολλοι θα εισπραξουν τα κερδη τους ,χωρις βιασυνη .
Υπαρχουν πολλα θεματα ,που δεν εχουν ξεκαθαρισει,οπως το θεμα των Τραπεζων ,η , το θεμα των αποτελεσματων 9μηνου.Αυτα ειναι πολυ σοβαρα θεματα και δεν πρεπει να τα αγνοουμε.
Σημασια  δεν εχει τι υψηλο θα κανουμε,αλλα τι θα κρατησει απο αυτο ο δεικτης,ετσι ωστε να μην κινδυνευουν απο μερα σε μερα τα κεφαλαια μας η οι αποδοσεις των κεφαλαιων μας ,ως σημερα.
Ολοι εχουν υπομονη και εγκρατεια,αν ξερουν, πως δεν κινδυνευουν εις το σημειον που βρισκονται καθε φορα,το αντιθετο δημιουργει ρευστοποιησεις και συνοστισμο στην εξοδο,με πιθανα ατυχηματα.

savil
16- Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: