Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στο ανοιγμα της αγορας σημερα 4-10-2012]


Κυριες- Κυριοι

Μια πτωτικη ημερα σημερα,ασχετα αν ο δεικτης γυρισε σε θετικο επιπεδο. Μενει να διαχειριστουμε το κλεισιμο του .Τον χαρακτηρισμο ,μας τον εδωσε το μικροτερο χαμηλο που εκανε σημερα το πρωι σε σχεσει με το χθεσινο χαμηλο.
Το ποιο σοβαρο ειναι ομως ,οτι δεν μας απασχολει πλεον το το σημειον 289-290 ,οπως πριν.Εχει σχεδον χασει την σημασια του και  το κεντρο βαρους εχει πεσει στο 286 περιπου.Με διασπαση σταθερη  ανοδικα του 286  ,θα εχουμε ισως και αποτομη ανοδικη πορεια.
Δεν βρισκω κατι το ιδιαιτερο να σας αναφερω,περαν του ο,τι η περιφερεια εχει παρει φωτια στην κυριολεξια.Μερικες μετοχες αντεχουν σε αυτο που γινεται ,αλλα οι περισσοτερες οχι.
Νομιζω ο  Κ Ρ Ο Κ Ο Δ Ε Ι ΛΟ Σ ,θα μεινει με τα κλαματα του τα ψευτικα .Δεν τον πλησιασε κανεις,οποτε τον βλεπω νυστικο.Η αγορα σε πολυ συντομο χρονο ,μετα το ανοιγμα ,αρχισε να σταθεροποιειται και να εχει στοχο υψηλοτερα επιπεδα.
Αυτα προς το παρον ,αλλα επειδη οι αγορες και ο Μαρτης μηνας εχουν πολλα κοινα στοιχεια[ειναι αστατοι δηλαδη],εμεις παντα πρεπει να εχουμε στο τραπεζι και τα μετρα αμυνας που διαθετουμε.

savil
4-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: