Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ (R) [Το κλεισιμο της αγορας σημερα 16-10-2012]


Κυριες-Κυριοι

Ειχαμε  σημερα την  επιδειξη  μιας κλασικης ανοδικης ημερας και μαλιστα  και με την αναλογη  ημερησια διορθωση που της δινει ξεχωριστη σημασια.
Δεν με ενδιαφερει πως εγινε,εμενα με ενδιαφερει τι γραφει το ταμπλο οταν κλεινει η αγορα.
Σημερα εγραψε δια τον δεικτη FTSE TOP 20     311,93 μοναδες,μεγαλυτερο  νουμερο, απο το χθεσινο κλεισιμο που ηταν στις 306,09 μοναδες.
Τελικα τα ειχε ολα σημερα η αγορα,δεν της ελλειπε τιποτα.
Η συνεχεια της προδιαγραφεται και απο την σημερινη ημερα. Η διαρκεια της ,ειναι αγνωστη,οπως ειναι αγνωστη και τα χρονια ζωης ενος ανθρωπου σε απολυτο αριθμο.Σκεψεις κανουμε ολοι .
Περιπετειες? πολλες.
Κινδυνος  ? πολυ μεγαλος
Στοχος και σκοπος?  το κερδος και το μεροκαματο.
Καμια εργασια ,δεν ειναι απολυτα ασφαλης.
Ολα μπορουν να ανατραπουν ευκολα,αλλα και να συνεχισουν ,με καποια λογικη σειρα .
Καμια αγορα δεν ειναι ασφαλης και φυσικα ,ουτε και η δικη μας,διοτι αυτο ειναι αγορα .
Ευχομαι να μην τρεχουμε να αποφυγουμε κατι κακο που ερχεται,αλλα  τρεχουμε δια να προλαβουμε να κοινωνησουμε ,παιρνοντας και εμεις το μερτικο μας απο το καλο που ερχεται.
Δεν υπαρχουν εμποδια και αντιστασεις ,οπως τις αποκαλουν οι καθηγητες.Νομιζω το 314 πλεον δεν εχει δυναμη να αντισταθει στην ορμη της αγορας.Τυπικα ομως πρεπει να το σεβαστουμε ,διοτι ετσι ειναι το σωστο.Πανω απο αυτο τι σημασια εχει ,αν ονομαζεται 320 η 328 η αυτο που εγραψα εγω χθες 336.Ολα αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο,αν υπαρχει σημερα τετοιος λογος και αφορμη,που σπρωχνει τον δεικτη με τοση σταθεροτητα ανοδικα.
Εχει πολλα να δω και να μελετησω και η σημερινη συνεδρια και φυσικα θα το κανω.Ολα αυτα θα τα γραψω στην βραδυνη αναρτηση.Ομως αυτη που διαβαζετε τωρα  ειναι η ζεστη αναρτηση της σναδελφικης καρδιας.

savil
16-10-2012

σημ. Η λογικη και η τρελα,εχουν ενα κοινο σημειον.Δια την λoγικη ονομαζεται τελος και δια την τρελα αρχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: