Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[Μια ματια στην αγορα τωρα 14,26 η ωρα] 11 Οκτωβριου 2012


Κυριες -Κυριοι

Ομαλα βλεπω να κυλα η σημερινη ημερα,ως αυτη την στιγμη.Δεν πρεπει να ξεχνουμε την παροιμια
//οσα φερνει η ωρα ,δεν τα φερνει ο χρονος ολοκληρος//.
Το κλιμα ειναι λιγο βαρυ ,εξ αιτιας της ΕΕΕΚ ,Οι Αμερικανοι την εφεραν κανονικα στην Ελλαδα,διοτι δικη τους ειναι η πατεντα.Δεν υπαρχει περιπτωση σε καμια αγορα του πλανητη ,με τα στοιχεια που παρουσιαζει η ΕΕΕΚ να εχει καλυτερη Χρηματιστηριακη αποτιμηση.Τα 15 + ευρω ουτε στο ονειρο τους,ουτε  στο πιο γλυκο  τους ονειρο ,δεν προκειται να τα ξαναδουν.
Υπαρχουν αλλοι λογοι φυσικα,χωρις να σημαινει κατι μεμπτον δια τις δυο γνωστες οικογενειες των Ελληνων μεγαλομετοχων.
Του Κου Γιωργου η ψυχη δονει Ελληνικα περα ,ως περα,αλλα ειπαμε η πατεντα ανηκει αλλου.
Αυτο το γεγονος εινα ενα απο τους δυο παραγοντες που ειμαστε εδω σε αμυντικη, θα ελεγα αποστολη ,γυρω απο το χθεσινο κλεισιμο.
Το αλλο γεγονος ειναι,οτι οι σωστες διορθωσεις ,δεν κρατανε μερικες ωρες,αλλα πολλες φορες πολλες ημερες και μηνες [θυμασθε το 230+ και 230 -]
Υπομονη ,το τραινο περιμενει τους νεους επιβατες  δια το νεο ταξιδι.Απο αυτο εδω το σημειον σας ελεγα πριν λιγες ημερες δια το ORIENT EXPRESS.
Oπως σας ειπα και χθες βραδυ ,η περιοχη προσφερεται και δια κλεισιμο εβδομαδας και να μην εχουμε παντα στο μυαλο μας ,οτι καθε μια ωρα π.χ θα εχουμε και ενα +20%.
Καντε τα προγραμματα σας  με ελαχιστη δοκιμη,δεν ειμαστε μοιρολατρες,αλλα προσεχουμε πολυ καλα το καθε βημα που κανουμε.
Υπαρχουν πολλες μετοχες σε πολυ καλες τιμες,αλλα χρειαζεται προσοχη και κυριως προγραμμα και μαλιστα οχι μιας η δυο ημερων.

savil
11-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: