Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ (R) [Μια ματια στην αγορα τωρα 13,13 η ωρα[ 19 Οκτωβριου 2012]


Κυριες -Κυριοι

Εμφανης η αδυναμια της αγορας να διασπασει το χθεσινο υψηλο σημειον,σημερα.Προσπαθεια εγινε,οι μηχανες αναψαν στο [φουλ], ομως απογειωση δεν ειχαμε.
Ισως σημερα οι εμποροι να μην εχουν τετοιο προγραμματισμο.Ειναι βλεπετε και Παρασκευη ,τελειωνει η εβδομαδα και ολοι μαζευουν και τα κερδη τους.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ  873  ,του Γ.Δ .αυτο το σημειον χρησιμοποιω δια αποφασεις και περιμενω μια πιο καθαρη  εικονα του Γ.Δ με αυτο το σημειον.Πανω η κατω  δινει διαφορετικες φυσικα αποφασεις,αλλα αυτο το πανω η κατω πρεπει να ειναι  ΣΤΑΘΕΡΟ ,σαν σημειον αναφορας.
Θα ελεγα δεν γιναμε σοφοτεροι σημερα δια την πορεια της αγορας και συγκκεκριμενα ,αυτη την διορθωση τοπικου χαρακτηρα που χρειαζομαστε ,Μετα και την σημερινη αδυναμια η διαθεση να υπερβει ο FTSE TOP 20  τις 330 μοναδες,πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και με αναβολη κινησεων εισοδου τουλαχιστον ως την Δευετρα. Ισω ο δεικτης , να σκεπτεται ,πως ειναι αδικος κοπος να προσπαθησει κατι παραπανω σημερα,διοτι το 333[336] ,ειναι σημειο  δυσκολα να διασπασθουν  τωρα δυνατα ανοδικα,χωρις τον κινδυνο επιστροφης εις τις 300 μοναδες.

savil
19 Oκτωβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: