Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[ Το κλεισιμο της αγορας σημερα [12 Οκτωβριου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Ειχαμε ενα κλεισιμο σημερα της αγορας με παρα πολυ μεγαλη σοφια.Προσωπικα ,δεν πιστευα στα ματια μου, οσο το παρακολουθουσα ,να το βλεπω να ετοιμαζεται,να κλεισει κοντα στις 300 μοναδες.
Δεν χρειαζομαστε τιποτα παραπανω,αυτο ειναι το σωστο κλεισιμο.Ενα κλεισιμο με μια αποσταση ,που δεν πνηγει την κινηση με το μηδενισμο των αποκλεισεων.Αφησε ενα περιθωριο αποκλισεων ,δια να υπαρχει χωρος να κινηθει τις επομενες ημερες,που προβλεπονται πολυ εντονες ημερες και πολυ  ΘΕΡΜΕΣ ημερες.
Στα υψη η Αδρεναλινη την επομενη εβδομαδα και οποιος αντεξει.Λογικα εκλεισε την //μπουκαπορτα//,που αν ειναι ανοικτη  βαζει νερα και βυθιζει το πλοιο.Απλα επιθεωρηση εκανε απο το 284 και ειδε πως ηταν κλειστη η //μπουκαπορτα// στο 278.
Μας τρομαξε και λιγο η κινηση ως το 284 ,αλλα η μηνιαια αναλυση ,ηταν καθαρη ακτινογραφια και δεν ειχε σκιες και στιγματα.Αυτο το διαπιστωσαμε σημερα ,με μια αρχοντικη ανοδο με προοπτικη μεγαλη.
Την προοπτικη αυτη θα την αναλυσουμε το διημερο και θα ενημερωθουμε ,οσο μπορουμε καλυτερα δια την νεα προοπτικη του δεικτη.
Θα γινει σωστη ,αναλυση ολης της εβδομαδας που περασε και ας ειναι κουραστικο και θα επανελθω με νεες αναρτησεις συνεχως ως την Κυριακη το βραδυ.

savil
12-10-2012

σημειωση
------------
Θα σας παρακαλουσα να μου υποδειξετε ,τυχον κενα που παρουσιαζει η σελιδα,ετσι ωστε μετα απο αξιολογηση να συμπληρωθουν τα κενα αυτα.Μπορει να ειναι και υποδειξεις,δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κενα.Παντα υπαρχουν ωραιες ιδεες που μετατρεπονται σε προτασεις.
Θεωρω μεγαλη υποχρεωση  ,στις υποδειξεις σας και στις προτασεις σας.
Αληθεια τι μας λειπει?

savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: