Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[Το κλεισιμο της αγορας σημερα 11 Οκτωβριου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Μια δυσκολη ημερα σημερα  τελειωσε ,με τον δεικτη FTSE TOP 20 ,να κλεινει σε καλυτερο σημειον απο χθες.
Ειχε μια ταλαντωση  -5  και +5 βαθμους με αξονα το χθεσινο σημειον κλεισιματος.Αυτο σας εδωσα χθες βραδυ ,ως μια ενδεχομενη εξελιξη.
Ειχε απο χθες φανει ,πως καπου εδω  ,σε αυτα τα επιπεδα κοντα στο 286 ,η πτωτικη δυναμικη θα αδυνατουσε,αλλα δεν γνωριζαμε και δεν γνωριζουμε ακομη ,αν τελικα αυτη θα ειναι και το τελευταιο σημειο στην διαδρομη απο το υψηλο 314,..
Το επιθυμω ετσι να εχουν τα πραγματα και το πιστευω.Δεν εχουμε δραματικες ειδησεις δυσαρεστες,δια την  αγορα,ωστε να ανατραπει ,αυτη η καλη πορεια απο το 168 .
Πρεπει να υπερβουμεν αμεσα το 292 δια πολλους λογους,αλλα εγω θα πω εναν, που ειναι η διασπαση του ημερησιου δεικτη 5 ημερων απο τον ftse top 20,που επιβαλλεται να γινει.
Με πανεξυπνο τροπο ,βλεπω πως μαζευουν με μεγαλες εντολες μερικα χαρτια .Περισσοτερο  βεβαια εξυπνο ειναι ο τροπος που εκβιαζουν ψυχολογικα τους απλους εμπορους η να πωλουν τα χαρτια τους ,η να μην τολμουν να αγγιξουν χαρτι [μετοχη],απο φοβο.
Και σημερα εχει  δωσει πολλα στοιχεια  η ημερησια συνεδρια και τα οποια θα μελετησω λεπτομερως,δια να μπορεσω να σας δινω σωστους αριθμους δια την επομενη ημερα.Θα επανελθω το βραδυ με νεα αναρτηση.

savil
11-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: