Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE / ATHEX.TOP 20 [3 Οκτωβριου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Η δυναμη του εμποδιου [289-290],σας ειχε δοθει απο χθες,οπως περιπου σας ειχα περιγραψει την σημερινη συμπεριφορα του δεικτη.

(+)
=============289  Δυνατο εμποδιον
(-)

Ειναι περισσοτερες απο τρεις προσπαθειες που εκανε ο δεικτης [2 ηταν μονο  σημερα], τον τελευταιο καιρο να διασπασει το σημειον. Σας ειπα ο boligger σε αυτο το σημειον γραφει αρνητικες αποκλισεις.
Φυσικα δεν ειναι το προβλημα ο boligger,διοτι δεν ειναι αυτος η αφορμη των αρνητικων αποκλισεων.Αυτος ειναι το οργανο που μας τις δειχνει.Οι αποκλισεις αυτες προηλθαν απο το γυρισμα του δεικτη ως το 262,...Δεν εχει προλαβει η αγορα να σταματησει αυτες τις αρνητικες αποκλισεις,διοτι χθες ανεβηκε στα επιπεδα του 280+,πριν ηταν κατω απο το 280.
Η ιστορια ,σε αυτες τις περιπτωσεις ,μας λεει ,οτι ο δεικτης ftse top 20 θα κινηθει προς ενα κεντρικο σημειον κοντα στο 272 η και λιγο πιο κατω .Αν διασπασθει σταθερα το 270,τοτε το ανοδκο εχει τελειωσει ,εστω και προσωρινα.Σε αυτη την περιπτωση θα μεγαλωσουν οι αποκλισεις του boliger ,ακομα περισσοτερο.
Η κινηση  του δεικτη ,εχει καυσιμα  την πολιτικη.Αν αυτα τελειωσουν ,ολα τελειωνουν εδω.Αν αυτα συνεχισουν να υπαρχουν ,τοτε και η αγορα εχει προοπτικη εστω και προσωρινη.
Δεν ειναι αδυνατη, η ανοδικη διασπαση του 290 ,αν ομωςη πολιτικη ειναι αδυνατη και δεν καταφερει να δωσει λυση,τοτε και η διασπαση του 290 γινεται αδυνατη στο παρον σταδιον.
Μετρα αμυνας,οπως σας ειπα και σημερα ειναι απαραιτητα.Δεν χρειαζεται δειλια,αλλα οχι και εφησυχασμος.Οι γραμμες αμυνας  σας ειναι γνωστες,το κουμπι που γραφει εξοδος ειναι γνωστο,εσεις οι ιδιοι γραμματα γνωριζεται και την τεχνη του εμπορου την ξερετε,επομενως ξερετε τι θα κανετε,σε ενδεχομενο κινδυνο,ο οποιος ειναι υπαρκτος,οσο μενει αδιασπαστο ανοδικα το 290η απομακρυνομαστε απο αυτο σταθερα καθε ημερα.

savil
3-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: