Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [8 Oκτωβριου 2012]


Κυριες -Κυριοι

Με καθε λεπτομερεια σας περιεγραψα την σημερινη ημερα,στην ιδια αναρτηση χθες βραδυ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΔΕΙΚΤΗς ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟΝ ΤΟΥ 2012 ΕΜΕΙΝΕ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕς ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΙΣ ΤΟ 168 ΣΤΙΣ 5/6/20112   

  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΙΣΤΕΙΟΓΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

Ο δεικτης  χθες με υπερμετρη υπερβολη διεπασε το 300 μοναδες,αλλα κυριως ολη την διαδρομη απο το 288 ως και το 300 + .
Υπαρχουν τεχνικης φυσεως υποχρεωσεις που υποχρεωνουν τον δεικτη να παραμεινει στην περιοχη και μαλιστα ισως και κατω απο τις 300 μοναδες.Ελαχιστα σημερα το δοκιμασε  με το χαμηλο 299,83.
Οταν το ειδα η αγωνια μου εφθανε στο κατακορυφο και εμεινα αποσβολωμενος,ελπιζοντας να μην συνεχισει αλλο κατω.Ειχε φθασει στο χειλος μιας πιθανης δυσαρεστης συνεχειας.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΣ 300 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2012.
Αν συμβει αυτο υπαρχει κινδυνος να εχουμε Α Ν Τ Ι Σ Τ Ρ Ο ΦΗ πορειας της αγορας.
Υπαρχει ενα κοματι υπερβολης απο χθες 14 μοναδων που τωρα εγιναν 7 μοναδες,αλλα πρεπει να μηδενιστει αυτη η αποκλειση και να δουμε παλι ,αν τα καταφερουμε να μεινουμε ορθιοι.Οσο ειμαστε πανω απο τις 300 μοναδες και απομακρυνομαστε απο το σημειον αυτο ,θα ειμαστε περισσοτερο βεβαιοι ,οτι η καλη ανοδικη πορεια θα συνεχιστει. Εχει δυναμεις η αγορα να φθασει στον στοχο της.Με την σημερινη της κινηση εχει την τεχνικη δυνατοτητα  δια μια πορεια ως το 329,περιπου. Και αυτο πολυ καλο ειναι,αρκει να φυγουμε απο την υφαιστειογενη περιοχη,μηπως και βγει η λαβα και καψει τα παντα.

Αυτα δια την ωρα .Με την πρω ι νη αναρτηση αυριο θα συμπληρωσω μερικα σημεια ακομη.

savil
8-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: