Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [ Aπο 1/10-5/10 /2012] Εβδομαδα


Κυριες -Κυριοι

Τελειωσε μια πολυ ωραια εβδομαδα και ο δεικτης μας απο το κλεσιμο της προηγουμενης Παρασκευης στο 267,.. εκλεισε χθες Παρασκευη 5 /10/2012 εις το καταπληκτικο 304,..
Μια καθαρα ανοδικη εβδομαδα και με κλεισιμο πολυ καλο ,διοτι εκλεισε εις το υψηλο της σημειον.
Η κινηση επισημοποιησε με τον καλυτερο τροπο,την ανεξαρτησια της διαδρομης της απο το 168 στις 5 Ιουνιου 2012.
Οταν λεω ανεξαρτησια ,ενοω,οτι δεν μας επειρεαζουν τα διαφορα σημεια ειτε ως κορυφες ειτε ως πυθμενες που εγραψε ο δεικτης στην καθοδικη του πορεια.Να δεχτω το σημειον 360 κατ'εξαιρεση,διοτι ειναι στην ιδια χρηματιστηριακη χρονια,αλλα περαν αυτου κανενα αλλο σημειον δεν μας επειρεαζει.Χρειαζονται σαν ιστορια,αλλα οχι δια μετρησεις και αποφασεις.
Η κινηση λοιπον αυτη επειρεαζεται απο σημεια κορυφων και πυθμενων ,μονο αυτων που δημιουργει μετα την 5ην Ιουνιου.Ολες οι μετρησεις αρχιζουν αυτη ην ημερα ως σημερα.Στην πορεια αυτη την ανοδικη ,δεν σημαινει ,οτι ολες οι ενδειξεις εχουν επιστημονικη σημασια,εστω και αν ειναι κορυφες η πυθμενες.Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και αυτα τα σημεια παυουν να εχουν την σημασια τους.Γινονται Ιστορια.
Με μεγαλη υπερβολη και σκοπιμοτητα ,αλλα και επικαιροτητα,καταφερε να περασει πανω απο το 300 μοναδες.Εχει ομως υποχρεωσεις ακομη στην διαδρομη της Παρασκευης και ειδικα στο κοματι [289...305].Δεν με ενδιαφερει πως εγινε αυτη η ωραια διαδρομη,αλλα το ο,τι εγινε ,αυτο και μονο με ενδιαφερει και ειναι νομιμη και εγκυρη διαδρομη.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ
----------------
Λογικα δεν υπαρχει τετοιο θεμα αυτη την στιγμη και δεν ξερω αν υπαρξει ως τον Ιανουαριον του 2013,η λιγο μετα τις Αμερικανικες εκλογες.Προσωπικα νομιζω κατι τετοιο θα εχουμε τον Ιανουαριο του 2013.Καθυστερησεις κατα την διαδρομη,οπως και πισωγυρισματα  θα εχουμε,αλλα οχι βαθεια διορθωση.Αν και θα ελεγα το 305 το προχθεσινο ειναι το σημειον 1272 του Ιουνιου του 2009 ,που εγινε η διορθωσγη τοτε απο το 1272 εια το 1402.Δεν νομιζω να εχουμε επαναληψη.Διορθωση θα αρχισουμε να σκεπτομαστε στο κοματι[ 336....440],δηλαδη μετα το 336 ως το{ 440+ - 20}.
Οι αγορες φυσικα κανουν τα δικα τους και πολλες φορες μας εκθετουν ,εμας που βιαζομαστε.Δεν πειραζει ομως,εγω και αν με διαψευσει ,δεν θα ενοχληθω,διοτι ειναι καλο να εχει καποιος στοιχεια δια την επομενη ημερα. Αυτο κανω και εγω ,φροντιζω να εχω στοιχεια δια την επομενη ημερα,αλλα παντα με το ceteris baribus η κατα το Ελληνικοτερο  με ενα  ΕΑΝ  παντα μπροστα.

savil

6-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: