Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 31 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Ο διακοπτης της σκεψης ,εχει αλλαξει απο την Δευτερα που μας περασε.Μετα και την σημερινη ημερα το φωτακι ,φωτιζει την λεξη καθοδος[πτωση].
Δεν υπαρχει επιστροφη δια την ωρα
.Διαδικαστικο  ειναι το θεμα,πρεπει να σφραγισθει και το διαβατηριον.Ο δεικτης ftse top 20  εχει πλεον μεγαλο ταξιδι,δια να κανει.
Βεβαια η πιστοποιηση  της διαδρομης ,θα ελθει ,οταν αποχαιρετησουμε καθοδικα και την δεκαδα του 250+.
Τι να να σας πω ,περισσοτερο,απο αυτο που εσεις βλεπετε στο ταμπλο.
Το πρωι η αγορα δινει ψευτικη ελπιδα και το απογευμα,ερχεται τυφωνας που εξαφανιζει τα παντα.Νομιζω,να εχω βοηθησει, εστω και λιγο την σκεψη σας.Απο την ΔΕΥΤΕΡΑ ,συνεχως το blog ,σας ενημερωνει εγκαιρα και εγκυρα. Οι αριθμοι μας και οι μπαρες μας[εμποδια] λειτουργουν με απολυτη ακριβεια.Ετσι και σημερα,ειδαμε ολοι ,τι συνεβει,οταν δια τριτην φορα ο δεικτης δεν καταφερε να νικησει τις 300 μοναδες και να μεινει πανω απο αυτες .
Τωρα  φυσικα χρειαζεται ,νεο προγραμμα προς την αντιθετη κατευθυνση,αλλα πολυ καλα μελετημενο και σχεδιασμενο.Τιποτα στην τυχη.Η τυχη ειναι με τους εκτος αγορας.Εμεις εχουμε το μυαλο μας και τις γνωσεις μας,σαν εφοδια δια την δουλεια μας.
Εμπορικη τακτικη μαλον. θα μας στειλει και αυριο ισως κοντα στις 300 μοναδες.Υπαρχουν και οι λογοι.
1ον διοτι ο δρομος ειναι κλειστος λιγο πιο κατω απο το σημερινο χαμηλο,αλλα και διοτι πρεπει να γινουν πραξεις αρκετες στο κοματι 290...300 .Το επιβαλλει η κοινη λογικη του εμποριου.Τα καλα σορτ ταξιδια ειναι αργα και σταθερα
Θα μελετησω περισσοτερο την σημερινη ημερα ,και θα επανελθω ,ελπιζω, να προλαβω ισως και σημερα το βραδυ.

savil
31 Oκτωβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: