Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 24 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Καθε μερα ,οταν ξεκιναει η αγορα και ως τις 12.00 η ωρα,εχω σχηματισει γνωμη δια την κινηση της ημερας.Ελαχιστες φορες να χρειασθει μια ωρα επιπλεον χρονος.
Σημερα η ωρα 12,00 ειχα κατα 99% αποψη δια την σημερινη ημερα και σας την εδωσα αμεσως.Αν σκεφθειτε ,πως η αναρτηση εγινε 12,10 η ωρα ,συν τον χρονο προετοιμασιας  κ.τ.λ ειχα σχηματισει γνωμη περιπου στις 11.30 η ωρα.

Αν εξοικιωθει καποιος με τον δεικτη και γινει φιλος μαζυ του [δηλαδη αφιερωσει σχεδον ολη του την ζωη  με καθημερινη παρεα τουλαχιστον 15 ωρες την ημερα και επι δεκαδες χρονια], καταλαβαινετε ,εχει μαθει  τουλαχιστον την βασικη του συμπεριφορα.
Αυτο που εκανε σημερα ο δεικτης ,το προετοιμασε χθες και το ολοκληρωσε σημερα,διοτι χθες ΤΡΙΤΗ εκανε καποια στιγμη χαμηλο 330 ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ 340 και κατοπιν εκλεισε λιγο πιο κατω απο το 330 [329],ακριβως πανω στο χαμηλο του,που δυσκολα μπορουσε καποιος να μαντεψει 100% το δρομολογιο του.Βλεπετε ειναι πονηρος και παραπλανει και τους φιλους του.Αυτο με εκανε να μην σας δωσω το σημειον 320,αφενος διοτι ηταν γνωστο σημειον,αλλα αφετερου το 325 ηταν ενα ενδιαμεσο σημειον με δικες του παλι ιδιοτητες,οπως το απεδειξε και σημερα.
Επομενως σημερα ο δεικτης ολοκληρωσε τον μικρο ενδιαμεσο κυκλο με κεντρον του κυκλου το 330.

κυκλος

=======340 υψηλο [χθες απο το 330]

.....330 κεντρο του κυκλου[ απο χθες ,αλλα σημερα φανηκε]

=======320 χαμηλο σημερα[ συνεχεια και ολοκληρωση απο το 340 μετα την διασπαση του 330 που σχεδον εγινε απο χθες.

Βγηκα λοιπον και σας ανεφερα ,οτι λογικα η διορθωση ειχε τελειωσει τουλαχιστον δια σημερα.
Βεβαια δεν περιμενα την δυναμικη του ,η οποια φυσικα προεκυψε απο αλλους λογους,αλλα πολυ αργοτερα,απο την ενημερωση σας απο την σελιδα,που οταν εχει κατι να πει, βγαινει και το λεει αμεσως.Αν δεν εχει ,τοτε τι να πει. Τι να σας εγραφα π.χ την Κυριακη που θα παει ο δεικτης και αν αυτο ειναι το 360 η το 370? Πλειοδοσια και βλακωδης μαντεια θα ηταν,να πω κατι που δεν πιστευα ,αλλα και δεν προεκυπτε απο καπου.Ζητουσα 30 μοναδες κατω ,οπως και ηλθαν περιπου[26].
Υπευθυνα και επιστημονικα,οταν  υπαρχουν σοβαρα ,πραγματα που πρεπει να γραψω , δια να σας βοηθησω θα το κανω και το κανω. Αναρτησεις ετσι της πλακας,απλα σε δουλεια να βρισκομαστε εγω δεν κανω,υπαρχουν αλλοι με ιδιαιτερες ικανοτητες σε αυτα.Τελευταια μαλιστα,οπως με πληροφορειτε,αντιγραφουν και τις λεξει μου και την ορολογια μου.Δεν πειραζει,ουτε με ενοχλει.

Ετοιμαζομαστε δια ταξιδι στο ονειρο και με μεσον το//ORIENT EXPRES//.Ακομη ειμαστε στον σταθμο.Πολλες φορες οι εμπορικοι ελιγμοι, ειναι επικινδυνοι.Δεν ειναι ολα ενταξει ακομη δια την αναχωρηση.Ουτε ευκολο θα ειναι αυτο το ταξιδι.Θα μοιαζει με την διαδρομη του [οδοντωτου Σιδηδρομου ,οταν ανεβαινει προς τα Καλαβρυτα..Καθετα στο βουνο θα ταξιδεψουμε,οταν ελθει η ωρα.
Θα μελετησω περισσοτερο την σημερινη ημερα και θα επανελθω το βραδυ,διαβασμενος καλυτερα δια την συμπεριφορα του δεικτη και των εμπορων της αγορας μας.

savil
24-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: