Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

TEXNIKH ANAΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 [24-9-2012]


Κυριες -Κυριοι

χαραξη γραμμων [μεθοδος fibonacci]
[ακολουθια fibonacci]
----------------------------------------

....................276    100%

....................261     162%

...................240      262%

...................206       424%

....................151      685%

Εδω βλεπουμε  τις γραμμες [εμποδια  fibonacci], σε περιπτωση που η αγορα εχει αντιστροφη και το 295 ,δεν διασπασθει  αμεσα ανοδικα .Δεν μπορουμε να γνωριζουμε,αν ο δεικτης διασπασει ολες αυτες τις γραμμες,απλα ξερουμε ,οτι υπαρχουν.Επειδη το σημειον 206 ,οπου ευρισκεται η 4η γραμμη [εμποδιο],εχει υπαρξει σημειον αντιστροφης στο προηγουμενο διαστημα της πορειας απο το 168 εις το 295 και συγκεκριμενα,ηταν το χαμηλο σημειον μετα το υψηλο σημειον που εκανε ο δεικτης εις το 244 ,και γυρισε διορθωτικα.
Εχω την εντυπωση,οτι αν υπαρξει περιπτωση να παμε ως εκει και διασπασθει το 206 πτωτικα,τοτε στοχοποιειται το 151 ως επομενο σημειον.Δηλαδη στοχοποιειται το γνωστο μας 152 που σας ελεγα πολλες φορες.Δεν ξερω τι θα συμβει αυριο,διοτι δεν οριζω εγω το αυριο,ξερω μοναχα ποιο ειναι το δρομολογιο κα τα εμποδια του ,μεσα απο τις γραμμες fibonacci.Ουτε κρινω εγω αν ειναι σωστος ο fibonacci,ως ερευνητης και  ως επιστημων μαθηματικος.
Ειμαι βεβαιος ομως οτι το συστημα[ δηλ. τα μηχανηματα] ,δουλευουν με τετοια προγραμματα.Επομενως εγω ,σαν ερευνητης επισης που πιστευω πως ειμαι,οφειλω να τα συμπεριλαμβανω στις αναλυσεις μου  ,σαν   μια δευετρη αποψη,χωρις να κρινω επαναλαμβανω την επιστημονικοτητα τους.
Βεβαια οσο βλεπω μπροστα μου να φιγουραρει το 151 ,το μυαλο μου τρεχει σε αλλες εποχες.
Εαν επαληθευτει η τριτη γραμμη και το 261 διασπασθει πτωτικα ,νομιζω αυτη η ακολουθια εχει μεγαλες πυθανοτητες, να επαληθευτει εις το ακεραιον.Αυτο ομως μενει να το δουμε στην πραξη.
Εμεις απλα ,ξερουμε το δρομολογιο,ξερουμε πως κινειται ο δεικτης ,οπως επισης ξερουμε  τι θα κανει ο δεικτης αν δεν διασπασει ενα εμποδιο.Εχουμε λοιπον ενα δρομολογιο του δεικτη και τις πιθανες στασεις του. Δεν χρειαζεται ,νομιζω, να πω περισσοτερα  διαυτο το θεμα.Θα το παρακολουθουμε.Υπαρχει φυσικα λογος ,που επιλεγω αυτη τη ακολουθια και οχι καποια αλλη ,απο διαφορετιο σημειον.

κυκλικη κινηση του δεικτη
--------------------------------
βασικο σημειον της κυκλικης αναλυσης ειναι το 279.Πανω απο αυτο βλεπουμε παντα  λονκ την αγορα.Κατω απο αυτο συνανταμε το σημειον 263.
Εδω εχουμε θεμα και μαλιστα σοβαρο ,ως πολυ σοβαρο.Κατω απο αυτο το σημειον αρχιζει μια πτωτικη πορεια και μαλιστα μεγαλη.ως το 263 ειναι φυσιολογικα τα πραγματα,κατω απο αυτο δυστυχως αλλαζουν πολυ  και βαδιζουμε προς το γνωστο μας 248.Αυτο το κοματι των 15 ποντων [248-263], ειναι πολυ σοβαρο και παιζεται η πορεια της αγορας  πανω η κατω.Θα γινουν εχω την εντυπωση πολλες κοντρες και η αγωνια θα φθασει στο κατακορυφο ,αν φθασουμε ως εκει.
Παρατηρουμε η περιοχη [263-261] ,ειναι μια κοινη περιοχη σημειων τοσο με την κυκλικη αναλυση ,οσο και με την μεθοδο fibonacci.Αυτο την επισημοποιει ιδιαιτερα .

Απολυτα δεν εχει ξεκαθαρισει τιποτα ως προς την διαδρομη του δεικτη αυριο.Μπορει και να παιζει μαζυ μας ,του αρεσει να μας τρομαζει,κατι που εκανε και στην περιοχη του 220 .Απλη αναγνωριση δρομολογιου κανω.
Επισης εχουμε ενδειξεις δια την ωρα,οτι μια επισκεψη τουλαχιστον ως την περιοχη του 263 ειναι πολυ πιθανη. Η συνεχεια θα βγει μεσα απο την αυριανη συνεδρια του χρηματιστηριου.Δειχνει να ειναι σκληρος ο τειχος στην περιοχη του 263 περιπου.Επισης πολλες φορες εκανε επι τοπου μεταβολη ο δεικτης απο το 270 ,και ενω φανταζε πολυ απλο η κινηση ως το 263 ,ως δια μαγειας κατι την σταματουσε και ο δεικτης γυρνουσε στο 279 και πανω.

savil  24-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: