Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

savil [ καλημερα ] 30-9-2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012  FTSE TOP 20

υψηλο σημειον του δεικτη =293,76
χαμηλο σημειον του δεικτη=265,32
κλεισιμο του δεικτη                              =267,81


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012  FTSE TOP 20

υψηλο σημειον του δεικτη=295,..
χαμηλο σημειον του δεικτη=231,..
κλεισιμο του δεικτη                           =267,89


Μπορειτε και μονοι σας να κανετε συγκρισεις και να βγαλετε τα συμπερασματα σας.Ο δεικτης  τον Σεπτεμβριο σαν μηνα ,εκλεισε ακριβως και με απολυτο τροπο ,εκει που ειχε κλεισει και ο Απριλιος.
Θα μπορουσαμε να πουμε,οτι οι πλειοψηφια με τα εκατομμυρια της ΠΙΘΑΝΟΝ αυτο να στοχευε,δηλαδη να κινησει την αγορα και τον δεικτη σε επιπεδα Απριλιου 2012.Αυτο ειναι το φυσιολογικον και το σωστον.Δεν νομιζω,πως μπορει να τρεχει μια αγορα σαν τον λαγο στην ανηφορα.Αυτοι που βαζουν τα εκατομμυρια τους ειναι απροβλεπτοι σε ολους εμας τους απλους εμπορους.Εμεις δεν εχουμε την δυναμη να κανουμε τιποτα στην αγορα,πολυ δε περισσοτερο να κανουμε προβλεψεις.Προβλεψη δια την επομενη ημερα ,μπορουν να κανουν μονο αυτοι οι ελαχιστοι που βαζουν πολλα εκατομμυρια και ηγουνται της αγορας και των αγορων.Βεβαια η στατιστικη ,μας δινει πληροφοριες,αλλα αυτες οι πληροφοριες ειναι ΙΣΤΟΡΙΑ,και θα εχουν χρησιμοτητα , μονο αν επαναληφθει η ιστορια.Κανεις δεν ξερει ομως αν επαναληφθει η ιστορια και με τι παραλαγες.Εμεις ολοι οι απλοι εμποροι ακολουθουμε και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ,να ακολουθουμε την πλειοψηφια,απο το σημειον που ο καθε ενας απο εμας ,μπορει να τους διακρινει. 
Εμεις ομως οι απλοι εμποροι,μπορουμε να κανουμε σωστα την δουλεια μας,οταν ειμαστε γνωστες στοιχειωδων  γνωσεων οπως

στοιχειωδεις γνωσεις  ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
                ,,                  ΑΠΟΤΙΜΗΣΗς ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Πληρη γνωση  της εταιριας που θελουμε να εμπορευτουμε τις μετοχες της
στοιχειωδεις γνωσεις του νομου προσφορας και της ζητησης
παρακολουθηση με ερευνα  τουλαχιστον 15.000 χιλιαδες ωρες συνεχων συνεδριασεων,που σημαινει μια σοβαρη εμπειρια.
Στοιχειωδεις γνωσεις εμπορικου δικαιου [δικαιου εταιριων και νομος 2190 μαζυ με τις τροποποησεις του.

Με αυτα λοιπον σαν οπλο ,θα μπορεσετε ,να προστατευσετε τα κεφαλαια σας,αλλα και να κανετε την δουλεια σας ,με περισσοτερες πυθανοτητες επιτυχιας.
Το γυρολο ι απο μπλοκ σε μπλοκ και η ημιμαθεια ,σας οδηγουν στον γκρεμο.Να διαβαζετε τα μπλοκ ,δεν ειναι κακο,αλλα να εχετε δικη σας προσωπικη [προταση],μεσα απο τις γνωσεις σας και οχι να περιμενετε ποιος θα σας πει το ακριβες σημειον,που αναθεμα και αυτος που το γραφει ξερει τι γραφει. Ολα οσα γραφουμε ,μπροστα εχουν παντα  το[  ΕΑΝ ].
δηλαδη θα εχουμε πιθανον αυτο .......εαν συμβει αυτο.
Ακομη και η πλειοψηφια,δεν γνωριζει τι θα κανει αυριο.Το προγραμμα παντα βγαινει ,αν εχουμε τους ιδους παραγοντες που μας εχουν φερει σε ενα σημειον.Αν αυριο ξαφνικα αλλαξουν οι παραγοντες,τοτε ακυρωνονται και προγραμματισμενες ενεργειες,που εστηριζοντο σε αλλες συνθηκες,ως προ υ ποθεση.
Ομως  δεν πουλω το σπιτι μου 100 ευρω ,διοτι ξερω ποσο κανει.
δεν αγοραζω ενα σπιτι σαν το σπιτι μου 1 εκ. ευρω ,διοτι το δικο μου κανει 200 χιλ, ευρω και μπορω να σας υποδειξω πολλα τετοια σπιτια..
Αυτη ειναι η εκτιμηση και δεν υπαρχει καλυτερη γνωση σας πληροφορω,απο την σωστη εκτιμηση[αποτιμηση] μιας εταιριας και της μετοχης της.

savil  30-9-2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: