Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

savil [καλημερα σας] 26 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ 


( Ι )

(+)
-----------------------------263 [ Γραμμη τεστ της κινησης]
(-)

αυτη ειναι η βασικη σκεψη και εδω αρχιζουν και τελειωνουν τα παντα δια την κινηση ,απο το 167 εις το 295.Αν διασπασθει δυνατα και σταθερα το 263 πτωτικα ,τοτε ο δεικτης στοχοποιει το σημειον 231 .Ειναι το σημειον απο οπου ξεκινησε ακριβως η τελευταια μεγαλη διαδρομη,μετα 4μηνη παραμονη στην περιοχη του 231 ( + -)

Αν ομως δεν διαπασει το 263 η δεν το πλησιασει καν για δευτερη φορα ,τοτε ο δεικτης [η αγορα],βλεπει ανοδικα με 1ον στοχο να διασπασει το 295 και 2ον να φθασει σε 1η φαση ως το 312.
Το 263 και το 231 παραμενουν δεικτοβαρη σημεια ,οσο κρατα αδιασπαστο το 295.Αν και οταν διασπασθει αυτο το σημειον τοτε το  σημειον τεστ θα αλλαξει.

( ΙΙ )

Ο δεικτης  [η αγορα],αυτητην στιγμη κοιταζει μπρουμυτα δηλαδη κατω.Εχει μαλιστα ,οπως σας ειπα προχθες διασπασει τους δυο πρωτους δεικτες του, που τον συνοδευουν παντα,και εις την περιοχη του 264 ειναι ο τριτος κατα σειρα δεικτης ημερησιων στατιστικων δεδομενων,ο οποιος καποια στιγμη θα συναντηθει με τον Εικοσαρη,αν αυτος δεν φυγει αμεσα ανοδικα.Η διασπαση και του τριτου δεικτη,σημαινει πτωτικη δυνατη προετοιμασια της αγορας .Επομενως αυτη την στιγμη ,καλο νεο δια την ανοδικη προοπτικη ειναι ο εικοσαρης να επιστρεψει αμεσα σε τιμες πανω απο το 279 σταθερα.

( ΙΙΙ )

Δεν νομιζω ,πως προσφερεται η περιοδος δια ανοιγμα θεσεων και μαλιστα μεγαλων.Αυτο διοτι εχουν μεσα τους μεγαλο κινδυνο.Βεβαια σε τετοιες καταστασεις κρυβονται τα μεγαλα κερδη ,αλλα και η πτωχευση.Ειναι θεμα τι επιλεγει καποιος.
Ομως μπορει, να συμβαινουν ολα αυτα σε επιπεδο δεικτη,σε επιπεδο μερικων μετοχων,δεν εχουμε την ιδια εικονα.Πολλες μετοχες ,εχουν ξεκαθαρη εικονα δια την πορεια τους.
Επομενως ισχυει αυτο που σας ελεγα παλια.Καθε μετοχη θα παρει αυτο που δικαιουται,και μεσα απο αυτο θα βγει και η πραγματικη πορεια του δεικτη .

savil  26-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: