Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

savil [καλημερα] 25 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

(Ι)
 Η αμφιβολια ειναι μια ψυχικη κατασταση που και οι δικαστες ,προκειμενου να προστατευσουν το αδικον μιας αποφασης,την χρησιμοποιουν υπερ του κατηγορουμενου.
Αυτο πανω στην δουλεια μας σε μια παραλληλη σκεψη ,πρεπει να μας οδηγει εκτος εκθεσης στην αγορα .
Αν δεν εχουμε πεισθει εμεις οι ιδιοι δια το ορθον μιας αποφασης μας,πως ειναι δυνατον να πεισουμε εναν τριτον και να διαπραγματευτουμε μαζυ του,υπερασπιζομενοι τα συμφεροντας μας?
Δεν στεκει στην λογικη ετσι ,ετσι δεν ειναι?
Πρεπει λοιπον να ειμαστε προσεκτικοι στην εισοδο μας σε μια μετοχη, η σε ενα δεικτη.Πρεπει να εχουμε πεισθει εμεις οι ιδιοι πρωτα,με λογικα και επιστημονικα η τεχνικα επιχειρηματα και μετα να κανουμε εισοδο,διαφορετικα απεχουμε.
Το ιδιο ισχυει και δια την διατηρηση μιας θεσης.Ειναι ακριβως το ιδιο σκεπτικο ,που πρεπει να λαβουμε υποψιν μας και να αποφασισουμε.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ =,ΕΙΣΟΔΟς Η ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗς ΘΕΣΗς,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ  ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ [ ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗς ΜΑΣ.
Μη χανετε ασκοπα το χρονο σας με μια αρωστημενη κατασταση και σε ενα δυσμενες περιβαλλον .
Δεν ειναι βεβαιον,ο,τι παντα θα βρισκεται ενα //ασχετο// ,να του φορτωσετε το λαθος σας.

( ΙΙ )
Η αγορα εδωσε μια μεγαλη κινηση και πολλα κερδη απο την 5ην Ιουνιου 2012 ως την 13ην Σεπτεμβριου 2012.Δεν ξερω αν η 13η Σεπτεμβριου ειναι μια διεθνης ημερομηνια δια τις αγορες.
Απο μια ματια που εριξα στις ξενες αγορες ειδα ,πως και αυτες με μια ημερα διαφορα,εδωσαν τουλαχιστον ενα στοπ στην ανοδικη τους πορεια.Ισως να ευρισκομαστε σε ενα διεθνες γυρισμα των αγορων ,μικρο η μεγαλο.Αυτο θα το δειξει ο χρονος.
Επομενως η κινηση απο το 295 πτωτικα ,ειναι φυσιολογικη και επισημοποιειται σαν κατι περισσοτερο ,απο προσκαιρη αν εχουμε διασπαση του 263 σταθερη και δυνατη.
Αν συμβει αυτο ,τοτε εξεταζουμε απο την αρχη ολη την κινηση [168....295] και πανω σε αυτη την διαδρομη απο την αρχη προγραμματιζομαστε για εισοδο ,οταν πρεπει και αν πρεπει.

savil  25-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: