Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

savil [καλημερα σας] 23 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Αν η κινηση του δεικτη μιας μετοχης ,η μιας ομαδας μετοχων ,ηταν ενα νημα[σχοινι],θα επρεπε να το πιασουμε απο την αρχη ,δια να μπορεσουμε να εχουμε εικονα δια ολη την διαδρομη μιας μετοχης  η μιας ομαδας μετοχων,διαφορετικα ναι μεν μπορουμε να συνεχισουμε την πορεια μαζυ του ,αλλα δεν γνωριζουμε,ουτε ειναι ευκολο να αποκτησουμε εικονα της κινησης[διαδρομης],δηλαδη των εμποδιων της.
Οι αριθμοι της διαδρομης που μας δινει π.χ   O Fibonacci ,δεν ειναι τιποτα αλλο ,παρα εμποδια που καλειται, να διασπασει ο δεικτης.Αν δεν διασπασει ενα εμποδιο, τοτε κανει  συνηθως στροφη180 μοιρων[αντιθετα] και συνεχιζει την πορεια του προς το εμποδιο που θα συναντησει εμπρος του στην νεα κατευθυνση ,με την ιδια αποστολη και σκοπο.
Το ιδιο ισχυει και στην κυκλικη κινηση ,που χρησιμοποιω εγω.Και τα δικα μου σημεια ειναι εμποδια ,οπως τα εμποδια του fibonacci.Πολλες φορες μαλιστα υπαρχουν και κοινα σημεια,που σημαινει  σωστη  σκεψη  τουλαχιστον ως αυτο το σημειον.
Αυτο που πρεπει να μαθετε  ειναι ,ποτε εχουμε μεταβολες προς την αντιθετη κατευθυνση και ποτε εχουμε ,επιβεβαιωση μιας πορειας με αντιθετη προσωρινη κινηση  και με ανανεωση της βασης υπολογισμου και μια νεα ακολουθια [αριθμοσειρα].

Ο δεικτης ftse top 20 ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣΗΜΕΡΑ ,ΑΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ που ξεκινησε  απο το 168.
Η κινηση προς το 263 ,με απλα λογια ηταν μια προβα αντιστροφης? η μια επιβεβαιωση της ανοδικης πορειας οπως ξεκινησε απο το 168 και την επιβεβαιωσε και στο 231.

( Ι )ενδεχομενο επιβεβαιωσης ανοδικης συνεχειας
--------------------------------------------------
Αν συμβαινει αυτο ,τοτε συμφωνα με την μεθοδο Fibonacci ,θα εχουμε την εξης αριθμοσειρα,δηλαδη την ακολουθια  fibonacci.

[  263,284,297,318,352,407....]

Tην ιδια ημερα που εκανε το 263 ,εκλεισε στο 284 σχεδον.Δηλαδη καλυψε και τον 1ον ορο της ακολουθιας fιbonacci.
Θα περιμενουμε ,να διασπα συνεχως ως εμποδια στην διαδρομη του τις γραμμες fιbonacci.

γραμμες fibonacci
------------------

------------------------
------------------------
-----------------------407
-----------------------352
-----------------------318
-----------------------297
-----------------------284
-----------------------263

Oι υπολογισμοι εχουν γινει μεσα ,απο ημερησια δεδομενα,θα μπορουσαν να γινουν ακομη και μεσα απο ωριαια ,δεδομενα.Μερικες φορες τα ωριαια,μας δινουν περισσοτερο την ακριβεια των σημειων ,απο οπου περνουν τα εμποδια.Ομως ,δεν ειναι το ζητουμενο το ακριβες και απολυτο σημειον,αυτο ειναι μια λεπτομερεια.Σημασια εχει η πορεια  και η περιοχη,λιγο πανω η λιγο κατω δεν εχει και μεγαλη σημασια,μονο τα εγω ι στικα μας κινητρα εξυπηρετει.Πολλες φορες ,εχουμε επαναληψη της διαπιστωσης με αντιθετη κινηση,οποτε παλι πρεπει να ξαναμετρησουμε και να ξαναχαραξουμε  γραμμες εμποδιων με βαση τα νεα δεδομενα της κινησης.



σημ  1η. Μια υπενθυμιση δια τις γραμμες εμποδιων με την μεθοδο fibonacci

.........................
..........................
..........................685%  και οχι 686 που ειναι το σωστο κατα την γνωμη μου.
.........................424 %
.........................262%
.........................162%
.........................100%

σημ 2η θα ακολουθησει εντος της ημερας ,νεα αναρτηση με την εκδοχη της αντιστροφης

(ΙΙ) ως μιας αντιθετης πορειας απο τα προσφατα υψηλα του δεικτη ,σε αντιθεση με την επιβεβαιωση που υπολογισαμε απο το σημειον 263 και σας εδωσα με αυτη την αναρτηση ,ως μια εκδοχη .

savil 23 Σεπτεμβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: