Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

savil // καλημερα// 22 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Ο εθισμος  στην υπερβολη ειναι επικινδυνη κατασταση.Υψος,πολυ υψος σε πολλες και καλες εταιριες.Μηπως καπου εδω πρεπει να παρουμε μετρα αμυνας?Δεν ειναι φυσιολογικη κινηση μια αποδοση π.χ +50% σε λιγες ημερες.
Ο δεικτης υπο αλλες συνθηκες θα ειχε αλλη θεση πιο ψηλα. Ο ΟΠΑΠ στερησε απο τον εικοσαρη την διασπαση του 300 ισως και του 312.
Κερδοφορες και καλες εταιριες ναι ,αλλα δεν θα κερδισουν +200% σε λιγες ημερες.
Καιρος να μειωθει η εκθεση μας και να καφαλαιοποιηθουν κερδη.Ενας καλος εμπορος κερδιζει απο την καλη αγορα που εχει κανει και οχι τοσο απο την πωληση .
Το τελος μιας κινησης τελειωνει με την περιφερεια που τελευταια ακολουθει το ρευμα.
Εχουμε και στην περιφερεια υπερβολες πλεον.Ισως το γεγονος της παραμονης μας στο ευρω και της διασωσης να εχει προεξωφληθει.Μαζευτειτε ,περιοριζοντας τον κινδυνο.
Οι τραπεζες ειναι ενα ερωτηματικο,διοτι ειμαστε χωρις ενημερωση.Μαλιστα ενας τραπεζιτης ,αντι να κοιταξει τα χαλια του,τους τελευταιους μηνες εχει αποψη δια τα παντα,Μας βομβαρδιζει με στοιχεια ,χρεους ,κ,τ,λ .Μου θυμιζει  μια αλλη τραπεζα ,που ηταν η φωλια των καθηγητων και τα ιδια εκανε και αυτη.Δεν κοιταζουν τα χαλια τους,δεν κοιταζουν που εχουν ολο το ποινικο κωδικα επανω τους,με την συμπεριφορα τους απεναντι στους μετοχους,τ'οχουν ριξει τωρα και σε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ η οικονομικη διαφωτηση των Ελληνων.[Ενοχος ενοχον ου ποιει] ,ετσι εβγαλαν και γλωσσα τωρα  .Τελος παντων,εως οτου μαθουμε στοιχεια δια τις τραπεζες οπως π.χ οι ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ εξαμηνου που κρυβονται,δια εμενα οι τραπεζες ειναι καμενα χαρτια με μηδενικη αξια.Απο συμπτωση και επειδη οι συνθηκες απαιτουν να υπαρχουν στο ταμπλο[κακως φυσικα],παρατηρουμε σημερα να εχουν καποιες εικονικες αποτιμησεις .Φυσικα χαιρομαι ,διοτι εστω και αυτο, μειωνουν καποιοι τις ζημιες τους η εχουν κερδη απο τις κινησεις που κανουν.Ομως αυτο δεν αιρει τις επιφυλαξεις μου δια τις εταιριες αυτες οι οποιες ειναι πτωχευμενες,αφου δεν εχουν ιδια κεφαλαια.Διαφορες αναγκαιες συμπτωσεις ,τις κρατανε εδω που ειναι[εντος ταμπλο] και οχι οι αξιες που εχουν μεσα τους
Μειωστε τον κινδυνο απο οπου και αν προερχεται.

savil  23-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: