Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (R) [ Αλφα-Εμπορικη]


Κυριες-Κυριοι

Διαβασα ,οπως ισως και εσεις ,να διαβασατε τελικα οι Γαλοι θα συνεργασθουν με την Αλφα .Δεν γνωριζουμε τους ορους και τις λεπτομερειες.Αυτο αυριο ισως πυροδοτησει μια κουρσα στις Τραπεζικες μετοχες,περαν της Αλφα ,αφου πλεον το Τ.Τ μαλλον θα καταληξει στην ΕΤΕ .Δεν το ξερουμε,αλλα εχουν και οι δυο εταιριες τον ιδιο μεγαλομετοχο ,που ειναι το Ελληνικο Δημοσιον.
Δια την συνεργασια της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  με τους Γαλους δεν εχω, να πω πολλα.Τελικα  ολη η τραπεζικη δραστηριοτητα του μακαριτη του  καθηγητη Ανδρεαδη κατεληξε στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Πριν μερικα χρονια η Αλφα ειχε αγορασει την ΙΟΝΙΚΗ-ΛΑ Ι ΚΗ και φυσικα το Χιλτον κ,τ,λ.
Τωρα ενωθηκαν παλι ολα κατω απο την Αλφα.Ευχομαι να πανε ολα καλα,θα ειναι καλο και δια την αγορα. μας να εχουμε μεγαλες και καλες εταιριες.
Αν και η αγορα ειναι σε μια διορθωτικη πορεια περιορισμενης κλιμακας και διαρκειας,ισως αυριο αλλαξει πορεια και να δουμε ανοδο. Ολες οι ημερες του Οκτωβριου απο την Δευτερα και μετα ,ειναι γεματες ειδησεις,που παραγουν οικονομικα γεγονοτα και αυτα με την σειρα τους εχουν αντανακλαση στις εταιριες και στις μετοχες των εταιριων.
Στην ιδια ακριβως θεση ειναι και οι Αμερικανικες αγορες και η Γερμανια.Υπαρχει απολυτη ταυτηση και σε επιπεδο ημερομηνιων.

savil   30-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: