Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στο κλεισιμο της ημερας και της εβδομαδας]


Κυριιες -Κυριοι

Σημερα ειχαμε μια ανοδικη ημερα,διοτι ο δεικτης εκανε και υψηλοτερο υψηλο ,αλλα και υψηλοτερο χαμηλο ,απο την χθεσινη ημερα.Σαν κλεισιμο ημερας ,ειναι το δευτερο καλυτερο  ημερησιο κλεισιμο ,εδω ψηλα που ειμαστε.
Αν και ειναι ορατος  ο ελεγχος της αγορας ,απο τους δυνατους εμπορους,νομιζω αποζημιωνει και ενδοσυνεδριακα τους τολμηρους και ανετους.Αυτο χρειαζεται αμεση δυνατο περασματος των αποφασεων σε χρονο μηδεν,διαφορετικα ,ο κινδυνος ειναι μεγαλος.

4 τελευταια εβδομαδιαι κλεισιματα
-------------------------------------
1ον σημερα..........................283,...
2ον--------------------------276,..
3ον--------------------------251,..
4ον--------------------------233,..

οριακες διαφορες απο εβδομαδα σε εβδομαδα
-------------------------------------------------
1η -------------------------7 μοναδες [σημερα]
2η -----------------------25      ,,
3η ---------------------- 18       ,,

Παρατηρουμεν η οριακη διαφορα απο εβδομαδα σε εβδομαδα ,κορυφωθηκε την προηγουμενη Παρασκευη και σημερα ,ειχαμε αισθητα μικροτερη οριακη διαφορα απο την προηγουμενη εβδομαδα.
Αυτο το ειδαμε και στο ταμπλο με τις ημερησιες διακυμανσεις.Ειναι φυσιολογικη η κλιμακα των οριακων διαφορων.Ισως απο καποιο γεγονος ,να εχουμε ,οπως αναμενει ολη η αγορα ,ενα δυνατο τελειωμα της 1ης φασης αυτης της κινησης απο το 168 και μετα μια φυσιολογικη διορθωση,διοτι πολλες μετοχες ειναι εκτος λογικης και εκτος τροχιας.Αν παλι ετοιμαζεται ενα νεο 1999 ,αυτο δν το ξερω.Θα το παρακολουθουμε και με την γνωση που υπαρχει πλεον σε πολλους συναδελφους ,αυτη την φορα ,ισως εχουν θετικο αποτελεσμα.

θα μελετηθει ολη η εβδομαδα και θα επανελθω ,με  νεες αναρτησεις αναλυσεων ,απο σημερα ως την Κυριακη το βραδυ.

savil  21-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: