Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στο κλεισιμο της αγορας 25-9-2012]


Κυριες-Κυριοι

Ειπαμε η σκοπιμοτητα,δεν ειναι τεχνη εμποριου ,που μπορει καποιος να την αποκωδικοποιησει ευκολα.Φυγομαγησε ο δεικτης ,με τις δυναμεις που στηριζουν την ανοδο και εχουν φθεσει στις πλαγιες του 264.Αυριο θα κερδισουν και αλλο εδαφος οι δυναμεις αυτες ,δηλαδη οι δυναμεις των μεσαιων ημερησιων δεικτων.
Ομως ο δεικτης ,δεν εχει μονο αυτη την πιεση απο κατω προς τα επανω ,αλλα και απο επανω προς τα κατω ,που ειναι οι δυναμεις των ωριαιων δεικτων που κατεβαινουν με δυναμη και αυτες απο το 295 ,οπου κρεμαστηκαν  με την αποτομη πορεια του δεικτη δυο φορες κατω απο το 270.
Λειτουργουν σαν Συμπληγαδες Πετρες και να δουμε ο πανουργος δεικτης ftse top 20 ,πως θα ξεφυγει απο αυτο το θανασιμο περασμα.
Η τακτικη και ο σχεδιασμος μοιαζει πολυ ,με οσα ζησαμε στην περιοχη του[ 220  -230] επι τεσσερις μηνες .Ελπιζω να μην κρατησει και αυτο που βιωνουμε αλλους τεσσερις μηνες.Κανεις δεν ξερει τι θα συμβει. Η ημερα σημερα ειναι καθαρα μια πτωτικη ημερα ,με πολυ μικρο ευρος διακυμανσης[267,..ως 275,..]. Μικρη η περιοχη που εγιναν συναλλες.
Απροβλεπτη η συνεχεια σαν αγορα.Μερικες εταιριες μας δινουν πιο καθαρα στοιχεια. Ο ΟΠΑΠ στον κοσμο του ,μαζυ με την διοικηση του.Μια διοικηση τοσο η νυν ,οσο και η προηγουμενη ,με πολλα εις βαρους τους ως αναφορα την οικονομικη εκθεση της 30-6-2012.
Ισως πιασουν οι προσευχες ,αν κανατε και να την δουμε  ως και το 1.69 υπο προ υ ποθεσεις.Τιποτα δεν αποκλειεται.Μηπως περιμενε κανεις τον ΟΤΕ στο 1.09 με δημοσιευμενο το 1ον τριμηνο του 2012?
Νομιζω η κατασκοπεια αυτη την περιοδο ειναι ,ο,τι το καλυτερο.
Θα μελετησω περισσοτερο την κινηση σημερα και θα σας μεταφερω τις σκεψεις μου με νεα αναρτηση το βραδυ .

savil  25-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: