Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [ MHNΙΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ] 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Κυριες-Κυριοι

Ειχα  δημοσιευσει τις τεχνικες  ιδιοτητες του μηνος Αυγουστου 2012.Επισης σας ειχα αναφερει δια μιαν μακρα περιοδο απο το Δεκεμβριο του 2008 ως τον Αυγουστο του 2012 ,πως εκλεισε οριστικα. Σας υπενθυμιζω τις ιδιοτητες του Αυγουστου 2012.


ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ  [ο χαρακτηρισμος ειναι δικος μου]
--------------------------------------------------------------

ανοδικος=οχι ,διοτι δεν εκανε νεο υψηλο απο τον Ιουλιο.[μηδεν]
καθοδικος= οχι ,διοτι δεν εκανε νεο χαμηλο ,απο τον Ιουλιο [μηδεν]
ταση= [μηδεν],δεν υπηρχε ταση ,διαφορετικη απο αυτη του Ιουλιου.

Ειχα πει μαλιστα ,οτι τον Σεπτεμβριο ανεμενα ,μια νεα πορεια,χωρις να μπορουμε  να την προσδιορισουμε ανοδικη η καθοδικη και οσο ο δεικτης ηταν εγκλωβισμενος μεταξυ[ 230----235].
Η νεα πορεια σημαινε δυο και μονο αλλαγες

1ον αλλαγη στην ταση και
2ον ανοδος η καθοδος.[κατευθυνση] ,απο στατικη που ηταν

Ετσι και εγινε.Ηλθε η ταση ,αλλα ηλθε και η [ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ]ανοδος,διοτι ο δεικτης εκανε υψηλοτερο υψηλο απο τον Ιουλιο που ηταν το 237,...
Τα υπολοιπα ηταν ευκολα ,πλεον  να υπολογιστουν.Ο δεικτης εκανε μια ανοδο και καλυψε ως το 295,.. το 89.9% της ολης τασης,δεν ειχαμε 100% καλυψη της ολης ανοδικης τασης,που θα μας εδινε ενα υψηλοτερο σημειον περιπου στο 302 σαν υψηλο προσωρινο ,αντι 295.Ομως το 295 ειχε την δικη του φιλοσοφια σαν σημειο και δεν εφτασε ως εκει τυχαια,Αυτο θα το αναλυσω στην εβδομαδιαια αναλυση ,αργοτερα .Μαλιστα το ποσοστον αυτο υπολογιζεται με το υψηλο που εκανε στο 295 ,απο το χαμηλο μηνος που ηταν το 231,...Ο χαρακτηρισμος του μηνα εγινε και δεν αλλαζει με τιποτα πλεον.Το μονο που μας μενει να διερευναμε ειναι το σημειον κλεισιματος του δεικτη. Αυτο θα μας δωσει ενα επιπλεον χαρακτηρισμο δια τον μηνα .Ο χαρακτηρισμος αυτος θα ειναι αν εχουμε μηνα αντιστροφης η οχι. Φυσικα οσο πιο κοντα κλεισουμε στο χαμηλο μηνος,τοσο περισσοτερο πλησιαζουμε στον ορο[ Μηνας αντιστροφης],παρα το υψηλο που εχει κανει, ως σημερα. Σε διαφορετικη περιπτωση ,μενει ο χαρακτηρισμος ως εχει και ισως μας δωσει εντος μηνος και νεα υψηλα.Δια να εχουμε ελπιδες δια νεα υψηλα ΑΜΕΣΑ ,πρεπει να παραμενει παντα   κοντα στο 75% της κινησης του μηνος.Η διαδρομη που εχει κανει ως τωρα [ΜΗΝΙΑΙΑ] σε μοναδες ειναι 64 μοναδες και το 75% της κινησης ειναι  48 μοναδες.Επομενως ο δεικτης οσο κρατα τις 48 μονδες της κινησης του μηνος Σεπτεμβριου ,εχει πυθανοτητες να μας δωσει και νεο υψηλο.Αυτες οι 48 μοναδες σαν συνολο στην ως σημερα διαδρομη του δεικτη απο το 168 σημαινει
231+48=279 μοναδες.Να γιατι ο δεικτης τις δυο ημερες προσπαθει να μην χασει το 279 και κανει ταλαντωσεις( πανω- κατω) με αξονα το 279 περιπου.
Η ΙΔΙΑ επιστημονικη θεωρηση ,ισχυει και οταν εχουμε διαφορετικο χρονο αναλυσης .π.χ ημερησιο η εβδομαδιαιο η ωριαιο.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 50%  της τελευταιας κινησης τοτε αυτο σημαινει 64 μονχ0,50=32 μον. και σαν συνολο 231+32=263 μον..
Να λοιπον πως επιβεβαιωνεται η περιοχη του 264 ,ως μια δυναμικη περιοχη,που ναι μεν δυσκολευεται αρκετα ο δεικτης να γυριζει ανοδικα,αλλα δεν αποκλειεται  να υπαρξει μια ισοφαριση του υψηλου σημειου η ακομη και μια διασπαση του ,αλλα πιο δυσκολα, απο το ,αν ειχε αφετηρια το 279.
Αυτα θα μας απασχολησουν πλεον δια το υπολοιπον του μηνος.Ο χαρακτηρισμος ειναι δεδομενος,και αναζηταμε το κλεισιμο του μηνα.
Θα το παρακολουθω συνεχως.

savil  15-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: