Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 [27-9-2012]


Κυριες- Κυριοι

Απεχουμε το πολυ 6 μοναδες απο το σημειον ανοχης και σημειον τεστ το 263.Ελαχιστα δηλαδη.
Ομως αλλες τοσες μοναδες απεχουμε απο την επανω πλευρα του δεικτη,ωστε  να ηρεμησουμε ,εστω και προσωρινα.Δεν ειναι δυνατον ,να υπαρξει υποστηριξη της μιας αποψης 100%.Ενδεχομενη ειναι μια κινηση και προς το ενα σημειον και προς το αλλο.Το σημερινο κλεισιμο οπως σας ειπα δεν με ανησυχει,αλλα παιρνω και τα μετρα μου.
Εγω δεν γνωριζω το αυριο ,δια τον απλουστατο λογο ,δεν το διαμορφωνω εγω.
Γνωριζω ομως ,ο,τι μπορει να εχουμε μια συγκρουση του δεικτη κοντα στο 266 αυριο με μεσαιο δεικτη καθοριστικο.Μια συγκρουση που παραγει αποτελεσματα.Αυτα μπορω να τα ερμηνευσω ,διοτι θα ειναι ενα γεγονος.Στο μυαλο μου ερχονατι σκηνες που ζησαμε στο 226 και στο 222 και ,νομιζω ισως να εχουμε επαναληψη των γεγονοτων .

Εχω πολλα στοιχεια συγκεντρωσει,αλλα θα χρησιμοποιουθουν στις αναλυσεις Σαββατου και Κυριακης,μιας και αυριο ,δεν θα συμβουν τα παντα. Ενα απο αυτα τα στοιχεια,ειναι η οριοθετηση προς το παρον του 305 ως υψηλο σημειον σε μια ανοδικη επαναφορα.Οπως επισης η διασπαση του 263 συναντα πολλα εμποδια [ανοδικης τασης].Ομως μπορει να ειναι δυσκολο,αλλα οχι ακατορθωτο,διοτι δεν υπαχει νομος που το απαγορευει αυτο.

Μπορει εμεις σαν απλοι εμποροι να ειμαστε λιγο μπερδεμενοι.Ειναι λογικο,διοτι και αυτα τα γνωστα που διαβαζουμε,απο δεικτες και ταλαντωτες,αν τα συγκρινουμε μεταξυ τους με δαφορετικα διαστηματα χρονου μετρησεων ,τοτε θα διαπιστωσετε και αυτα αντιφασκουν.Μας δινουν αντιθετες οψεις με   αντιφαντικα δεδομενα.Ισως μονο στην μηνιαια μετρηση ,πανε ολα καλα και ανοδικα.Ομως εβδομαδιαι  εικονα με ημερησια ,δεν συμφωνουν ,οπως και ημερησια με μηνιαια εικονα και μετρηση.
Προσωπικα  ,νομιζω μπορει να ξεκινησει προγραμμα ελαχιστων επιλογων,αναλογα με τι πιστευει ο καθε ενας απο εμας. Το σημειον τεστ [263-266] ειναι εκει και μας περιμενει.

savil  27-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: