Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE / ATHEX. TOP 20 [Εβδομαδιαια αναλυση 15-Σεπτεμβριου 2012]


Κυριες -Κυριοι

Κανεις δεν απορριπτει ,την κυκλικη κινηση  των αγορων.Ως σημερα εχουμε αποδοχη ,τεχνικων και μετρησεων ,στηριγμενων πανω στην Κυματικη θεωρια του ELLIOT  και την μετρηση αυτων,μεσα απο την αριθμητικη σειρα του   fibonacci.
Θεοποιημενη τακτικη ,μονο που γεμιζει τον πλανητη με χαμενους εμπορους.Με εμπορους που εχασαν την περιουσια τους,με το αιτιολογικο της αγνοιας δηθεν των θεωριων αυτων.
Δεν  ενδιαφερει κανεναν ,τι πιστευω εγω ,δια ολα αυτα.
Η δικη μου ερευνητικη δουλεια ,δεν ειναι η μοναδικη.Νομιζω χιλιαδες ανθρωποι ασχολουνται και αφιερωνουν πολυ χρονο ,απο την ζωη τους,οχι τοσο στο εμποριον,οσο στο φαινομενο αγορα.
Ελεγα πριν λιγες μερες σε ενα φιλο και αναγνωστη  μου τα εξης.
Εχω διαβασει πολλους,μα παρα πολλους,δεν αντιγραφω κανεναν.Οταν εχουμε ομως κοινο σκοπο,ενδεχομενως σε καποιο σημειον του δρομου,προς την αληθεια ,να συναντηθουμε.Δεν εχει σημασια ο δρομος που μας οδηγει στην αληθεια,αλλα η ευρεση της αληθειας.Αυτος ειναι ο στοχος ,ολων των ερευνητων,να φθασουν στην αληθεια,ανεξαρτητα ποιον δρομο ακολουθει ο καθε ενας..
Ελεγα επισης,πολλες φορες ξερω θα συμβει το (Α),θα παμε π,χ σε αυτο το σημειον,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
Υποθετω,ο,τι ισως ειναι η ερευνα μου ,μια ερευνα,που συμπιπτει με βιολογικους νομους συμπεριφορας των ανθρωπων. Ενω π.χ μετραω δεικτες και τιμες μετοχων,ισως στην πραγματικοτητα ,να μετρω τον φοβο και την ελπιδα των ανθρωπων.Αυτα τα δυο ψυχικα φαινομενα,πρεπει να ευρισκονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα σε μια ισορροπια και ο ανθρωπος να ηρεμει.

Να δουμε τωρα μια τετοια ισορροπια  ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ,των εικοσι επιλεγμενων μετοχων σε εβδομαδιαια μετρηση.

Ιστορικο
----------
Ο Αυγουστος  μηνας εκλεισε ακριβως Παρασκευη ,και ηταν και το κλεισιμο της τελευταιας εβδομαδας του Αυγουστου. Το κλεισιμο του δεικτη εγινε στις 233 ,.. μοναδες.
Την Δευτερα ,ξεκιναει η πρωτη εβδομαδα του Σεπτεμβριου και ημερονηνια 3/9/2012.Τις δυο πρωτες ημερες ο δεικτης δυο φορες κανει χαμηλο 231,..
Επιβεβαιωσε δηλαδη και τις δυο ημερες το χαμηλο σημειον 231,.. και μετα ξεκινησε την ανοδικη του πορεια ,διασπαζοντας το 235 που ηταν το υψηλο δυο ημερων και με την ιδιοτητα ,οπως σας την ειχα περιγραψει σαν μια ζωνη τιμων [230...235].

Γιατι αληθεια ο δεικτης εφθασε ως το 295?
---------------------------------------------
Σας ειχα δωσει  ενδιαμεσο  δομικον σημειον [250--252] και την πληροφορια ,οτι αν διασπασθει το επομενο δομικο σημειον ειναι το 294.
Η δουλεια μου και το σκεπτικο μου ειναι απλο σαν σκεψη,αλλα εντονα ερευνητικο και προσεκτικο να εντοπιζω πιθανα  κεντρα κυκλικων κινησεων. Ενα τετοιο κεντρο δια εμενα ηταν καποιο σημειον στην περιοχη [230...235]. Απο εκεινη  την περιοχη περιπου ξεκινουσαν ,αλλα και κατεληγαν σχεδον οι περισσοτερες κινησεις.Αυτο μου κινησε την περιεργεια,και αρχησαν οι μετρησεις και περιμενα την καταλληλη στιγμη, να δω τις επαληθευσεις με τελευταιαν το σημειον 294 που σας ειχα δωσει.

μετρησεις
------------
απο τις 168 μοναδες ως το 231 εχουμε μια διαφορα [κινηση]=63 μοναδες.
Αφου λοιπον το 231 δυο φορες αντεξε το τεστ ως χαμηλο σημειον [3και 4/9/2012],πολυ πιθανον σκεφθηκα να ειναι  το κεντο ενος κυκλου της κινησης με αρχη το 168 και κεντρο το 231.
Συμπερασμα.=αν συμβαινει αυτο ,τοτε το σημειον που ζηταμε ,απεχει οσο το 168 απο το 231,δηλαδη 63 μοναδες.Επομενως η τελικη καταληξη και συμμετρια της κινησης ειναι το σημειον που προκυπτει αν στο 231 προσθεσουμε  τις 63 μοναδες.
Ετσι λοιπον το ζητουμενο σημειον ηταν το 231+63 = 294 μοναδες.
Αυτο εγινε με απολυτη ακριβεια και συμμετρια των αριθμων. Δεν ειναι ολα τυχαια,δεν ειναι ολα μια απλη συμπτωση.Παντα μιλω με απολυτο τροπο ,διοτι οι αριθμοι ειναι απολυτοι.
Επαναλαμβανω ,δεν ξερω διατι συμβαινει ενα φαινομενο ,ξερω μονο ,οτι θα γινει,εκτος και εχω κανει λαθος στον χαρακτηρισμο ενος σημειου ως κεντρο ,μιας κυκλικης χρηματιστηριακης κινησης .
Δεν θελω τωρα να σας ζαλιζω ,με αλλες Γεωμετρικες εννοιες και θεωριες.Εγω χρησιμοποιω την πιο απλη εννοια ,και  ειδικα τον κυκλο,με τις ιδιοτητες του.

το 294= σοβαρο σημειον
---------------------------
Το σημειον [294--295] ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο σημειονΕδω πολυ πιθανον να προκυψει κατι πολυ δυνατο μελλοντικα.  Μπορει και να μην διασπασθει τωρα κοντα.Η κινηση των δυο τελευταιων ημερων ,δεν δειχνει καλη συνεχεια,αν και αυτα θα τα πουμε αυριο στην ημερησια και στην ωριαια αναλυση του δεικτη.
Επαναλαμβανω ,ειναι ενα πολυ σοβαρο σημειον και απολυτα συμμετρικο με την αρχη της κινησης το 168 ,αλλα και με το κεντρο 231,που σαν περιοχη ο δεικτης εμεινε 3 ολοκληρους μηνες ,γυρω απο αυτο το κεντρο της κινησης.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο,ουτε φυσικα το 294.
Εγω δεν ξερω ,αν τα επιτελεια των δυνατων εμπορων ειχαν στοχευσει το 294,εχοντας το ιδιο σκεπτικο  με εμενα..Αυτο ομως που χρησιμοποιει πολλες φορες η πιατσα ως στοχο[αποδοση] ειναι το 100%  .Ισως Η η πιατσα, να εδωσε αυτο το σημειον,ως ικανοποιητικο ποσοστο κερδους ,αρα και στοχο. Ομως δια εμενα την ιδια αξια ,εχει και αν ακομη αυτο συμβαινει,διοτι προσωπικα δεν ξερω αν μετρω δεικτες αγορων και μετοχων ,η αν μετρω την ελπιδα (χαρα) και τον φοβο των εμπορων,μεσα απο τις τιμες των δεικτων και των μετοχων.

savil 15-9-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: