Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων [ μια ματια στο κλεισιμο της αγορας ]27-9-2012


Κυριες-Κυριοι

 Μια ανοδικη ημερα σημερα,με ενα παρα πολυ κακο κλεισιμο.
Δεν με ανησυχει,αλλα πρεπει να εχουμε και τα ματια μας ανοικτα.Εχουμε μια διορθωτικη  χειρουργικη επεμβαση ακριβειας ,σε σοβαρες εταιριες που διορθωνουν.π.χ  ΟΤΕ.
Αν π.χ ο  ΟΤΕ χασει και το 2.90 σταθερα,τοτε τα πραγματα γινονται σοβαρα,οχι λογω του ΟΤΕ ,αυτον σαν παραδειγμα τον χρησιμοποιω,αλλα διοτι θα εχουμε μια συκρουση αγοραστων πωλητων στο 264 + - 1 μοναδα.Ολες οι δεικτοβαρεις μετοχες διορθωσαν και διορθωνουν με μεγαλη προσοχη και ακριβεια. Καλυτερα θα ηταν ,να ειχαμε προχωρησει  και παραμεινει ως το κλεισιμο ,πανω απο το 279,θα αισθανομαστε περισσοτερο ανετοι.
Ο τροπος που γινεται η διορθωση ,ειναι πολυ μεγαλης σπουδης και πολυ μελετημενος.
Φυσικα σε μια καθοδο,τα ορια της διορθωσης απο μιας μεγαλης πτωσης ειναι δισδιακριτα στο ξεκινημα  τους.Εμεις ομως εχουμε σαν τεστ το σημειον 263  [263-265].
Η αγορα περιμενει την ειδηση.Την πολιτικη ειδηση ,που θα την εξαργυρωσει με επιστροφη σε ανοδικη πορεια.
Φυσικον ειναι ο [ο γυρος του θανατου],να τρομαζει.Μια κινηση [268-278] και αντιστροφα και πολλες φορες,μοιαζει με το θεαμα//ο γυρος του θανατου//.Παρακολουθουμε το θεαμα ,αλλα στο 263 και κατω ,βαζουμε στοπ στην περιπετεια.
Οι καλες εισοδοι ,δεν ειναι οταν ολοι χορευουν και χαιρονται,αλλα οταν ολοι τρομαζουν και κρυβονται και πετουν ο,τι εχουν επανω τους ,δια να λυτρωθουν.
Σε τετοιες σκηνες ,πρεπει να εστιαζουμε την προσοχη μας.Στην αγορα ,δεν πηγαινουμε ,οπως σε ενα χωριατικο γαμο  το 1950,δηλαδη με τραγουδια και νταουλια και στ'αλογα καβαλα,να παρουμε την νυφη.
Μεσα απο τραγωδιες δυστυχως,βγαινουν οι καλοι εισοδοι και με [μετρο] και φυσικα προγραμμα,αναλογα με το κεφαλαιο μας.
Θα μελετησω περσσοτερο την σημερινη συνεδρια και το βραδυ θα επανελθω με νεα αναρτηση .Υπαρχουν αρκετα δεδομενα ,απ'οτι ειδα,που πρεπει να μελετηθουν.

savil  27-9-2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: