Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΠΑΠ [ η προσευχη] 22-9-2012


Κυριες- Κυριοι

Δεν σας εχω ζητησει χαρες νομιζω απο κανεναν σας.Αν και ηθικα δικαιουμαι να το κανω. Ηλθε λοιπον ο καιρος, να σας ζητησω μια χαρη.

[ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 1.09 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.]

αυτη την χαρη σας ζητω,την προσευχη σας,να μας πανε τον οπαπ ως το 1,09 ευρω για να δουν ασπρη ημερα πολλοι φιλοι μου ,αλλα και συναδελφοι παθοντες απο την ΕΤΕ  π.χ η αλλες εταιριες.
Μη βιαζεσθε να βγαζετε συμπερασματα,μπορει και την Δευτερα να τον γυρισουν,ειδα μερικα κολπα στην δημοπρασια της Παρασκεης στο κλεισιμο της συνεδριας.
Πολυ θα το χαρω να συναντηθουμε εκει στο 1,09 ευρω,μακαρι να εχουμε τετοια τυχη .Οι λογοι δεν με ενδιαφερουν ,ο στοχος με ενδιαφερει.Θα πρεπει να προσεχουν πολυ ,μερικοι οπαδοι των δυπλων πυθμενων δηθεν και κορυφων. Αυτα ειναι κολπα ,δια να σας ψαρωνουν ,κολακευοντας δηθεν τις γνωσεις σας.Προσοχη ,νομιζω θα εχουμε καλο //τσιμπουσι // ,και αν πιασουν οι προσευχες μας γιατι οχι και στο 1,09 ευρω.
Αυτο σας ζητω σαν χαρη  ,δηλαδη μια ανεξοδη προσευχη  δια τον λατρεμενο μας  ΟΠΑΠ ,να σταματησει  το κακο που τον βρηκε στο 1.09 ευρω

savil  23-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: