Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

TΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTASE /ATHEX. TOP 20 [ 27-Αυγουστου2012]


Κυριες- Κυριοι

Μεσα απο την εμπορικη πρακτικη και την εμπορικη παρατηρητικοτητα,συμπεραινω η αγορα  μας ειναι ελεγχομενη 100%,ειδικα αυτη την περιοδο και εις το σημειον που βρισκομαστε.
Βεβαια ,παντα και ολες οι αγορες του πλανητη ειναι ελεγχομενες,και αν κοστιζει ακριβα ,αυτος ο ελεγχος στο ταμπλο,τοτε οι[ Δυνατοι] ,εχουν τον αλλο τροπο να περασουν τα σχεδια των,που ειναι η οικονομικη ειδησεογραφια.
Μια ανακοινωση του (χ),οικου η του (χ) Δημοσιογραφου ,ειναι αρκετο μια αγορα η μια μετοχη ,να αλλαξει εντελως πορεια.
Ετσι λοιπον και στην δικη μας,η οικονομικη ειδησεογραφια ,γραφει παραπλανητικα πραγματα ,καθε ημερα και οι αφελεις μικροι εμποροι σαν τα ψαρια (τσιμπουν),,αφου εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου,χωρις να μπορουν να διερευνησουν οσα διαβαζουν,αλλα να τα δεχονται [ α πριορι] ,ως σωστα.Φυσικα υπαρχουν και οι (αλογομουρηδες),που ετσι βλεπουν την κινηση καθε μετοχης η την κινηση  καθε αγορας,δηλαδη σαν μια  κουρσα στον [ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ]..
Ολοι αυτοι οι( αλογομουρηδες),εχουν φαει μεγαλες καρπαζιες, οπως απο ΑΤΕ,ΒΩΒΟ, ΛΑ Ι ΚΗ, κ,τ,λ,η κατασταση εχει πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Δια την ωρα και οσο ο δεικτης ειναι στην ζωνη [230...235] ,δεν εχουμε να πουμε τιποτα,τα εχω γραψει πολλες φορες .Μας ενδιαφερει κινηση ,με  συνεχη κλεισιματα ,εκτος των οριων της ζωνης.Μονο τοτε αποκτα ενδιαφερον ο σχεδιασμος της συνεχειας.
Οπως σας ειπα ,ελαχιστες ημερες εμειναν,να μαθουμε τα αποτελεσματα εξαμηνου ,ολων των εταιρειων .Ειναι το ενα κοματι απο τα δυο αναγκαια ,που χρειαζομαστε δια τον σχεδιασμο κινησεων.Το αλλο κοματι ,ειναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,.
Εμεις περιμενουμε απο την//πολιτικη// δυο πληροφοριες

1ον αν παραμενουμε  εντος ευρω
2ον  την νεα οικονομικη νομοθεσια,η οποια παραγει αποτελεσματα που αφορουν τις εταιριες και την κερδοφορια τους.
Επομενως ειναι λογικο και φυσιολογικο,να εχουμε αυτη την παλινδρομιση της αγορας σε μικρα ορια.
Χρειαζεται πολυ μεγαλη προσοχη και ψυχικες δυναμεις,δια να  αντεξει καποιος  αυτη την κατασταση ,ακομη ισως και 10 εβδομαδιαιες συνεδριες  στο Χρηματιστηριον,με την αγορα να ευρισκεται σε ακινησια.
καλη δυναμη και αντοχη .

savil  27 Aυγουστου 2012