Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

savil //καλημερα// 7 Αυγουστου 2012


Κυριες  Κυριοι

[ Ο αγνωστος (χ) ]

Το //επιχειρειν// ,ειναι ελευθερο στην χωρα.Το εμποριο γενικα ειναι ελευθερο στην χωρα. Οι αγορες και οι πωλησεις επιχειρησεων ,ειναι ελευθερες στην χωρα.
Οι συμπραξεις επιχειρησεων ειναι ελευθερες στην χωρα.
 Οταν η αγορα πλειροφορειται μια πωληση η μια επιχειρηματικη συμφωνια,τοτε συνηθως εκδηλωνεται απο πολλους ενδιαφερον.Οσα ακουμε και διαβαζουμε δια τις τραπεζες,ειναι σοβαρες και μεγαλες ειδησεις.Η χωρα ,αλλα και το διεθνες επιχειρηματικο κεφαλαιο ,εχει πληροφορηθει  ,οσα συμβαινουν στην χωρα. Προσωπικα περιμενω τον αγνωστο (χ) ,που θα εχει επαγγελματικο ενδιαφερον δια τις τραπεζες που δεν ειναι στο Τ.ΧΣ να εκδηλωσει ενδιαφερον.
π.χ  δια την  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
  αν ειναι
1) καθαρη
2)πληρης απο ιδια κεφαλαια 

Δεν βρισκω τον λογο,που οι Γαλοι θα πουλησουν την τραπεζα,με //πετσινα χρηματα//,διοτι οι μετοχες σημερα των Ελληνικων τραπεζων ειναι// πετσινες//,δηλαδη  1μετοχη=0 ευρω ,επομενως δεν βρισκω εμπορικη λογικη ,δια ολα αυτα τα παραμυθια περι ντηλ κ.τ.λ,[εκτος και υπαρχουν συμφωνιες κατω απο το τραπεζι],αλλα και αυτο δυσκολο μου φαινεται,διοτι το διακηδευμα ειναι ενα στρογγυλο μηδεν(0)
//Οποιος πειναει καρβελια ονειρευεται//,και νομιζω στην χωρα πολλοι τραπεζιτες καρβελια ονειρευονται,με τα σαπακια που διοικουν και που οι ιδιοι καταντησαν ετσι.Με δικη τους ευθυνη εφθασαν εδω που εφθασαν οι Τραπεζες της Χωρας.
Επομενως καθε λογικος ανθρωπος θα ανεμενε,την εκδηλωση ενδιαφεροντος απο πολλους ,δια κατι που πωλειται και εχει καποια αξια.Ετσι πιστευω,αν η Εμπορικη τραπεζα αξιζει σαν //μαγαζι//,θα δουμε αμεσα ,νεες προτασεις εκτος του γνωστου τραπεζικου κυκλου.Το εξυπνο χρημα,δεν εχει παει διακοπες,ειναι πανταχου παρον,και πιστευω θα δωσει την παρουσια του σε ο,τι εχει αξια,διαφορετικα,ολα αυτα περι ανακεφαλαιοποιησεων,ειναι σαν να βαζουμε δυο νεκρους στο ιδιο φερετρο ,πριν τους ενταφιασουμε,απλα δια οικονομια στα εξοδα ταφης.

savil  7 Αυγουστου 2012