Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

savil //καλημερα// [ 31 Αυγουστου 2012 ]


Κυριες  - Κυριοι
Καλημερα σας

Αναγκαστικα καποια στιγμη ,εφοσον υπαρχει αγορα,θα ξεκινησει μια μακροχρονια ανοδικη πορεια.
Δεν γνωριζω ,αν ειμαστε κοντα η μακρυα απο εκεινη την χρονικη στιγμη.
Γνωριζω τι θα προηγηθει ,που ειναι ενα πολυ καλο σημα.
Μιας σταθερης ανοδικης πορειας ,θα προηγηθει μια αναλογη σταθερη πορεια στην κερδοφορια των επιχειρησεων που εμπορευομαστε.
Αν λοιπον απο εξαμηνο σε εξαμηνο ,εχουμε μια βελτιωση της κερδοφοριας,ειναι βεβαιον θα εχουμε και μια βελτιωση στην αποτιμηση των επιχειρησεων,που σημαινει μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξια.
Ειναι πολυ σοβαρη υποθεση η ανα τριμηνο ,πληροφορηση των εμπορων ,απο τις εισηγμενες,αρκει να μην γινεται δια τυπικους λογους,αλλα δια ουσιαστικους δηλαδη πραγματικους.
Η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη πανω σε αυτο το θεμα ,σε ολες τις σωστες αγορες .Ευχομαι καποτε και στην δικη μας ,οι νομοι να εφαρμοζονται και να ξεφυγουμε απο το//τυπικο// και να περασουμε στο ουσιαστικο. Καποια στιγμη ,θα αναγκασθουν και οι δικοι μας υπευθυνοι ,να ακολουθησουν την σωστη φορα των πραγματων και να εφαρμοζουν τους νομους,διοτι σε αντιθετη περιπτωση η αγορα ,γινεται αναξιοπιστη και τελικα κλεινει.Οι σωστες αγορες χαρακτηριζονται απο την ποιοτητα των εισηγμενων και οχι απο τον ογκο,οπως στην δικη μας.
Αν ειναι η αγορα ,να μην διαφερει σε τιποτα ,απο το καζινο της ΠΑΡΝΗΘΑΣ,τοτε καλυτερα παμε καζινο ,δια να ξερουμε πραγματικα  τι επαγγελμα κανουμε.
Υπαρχει νομοθεσια και διεθνης και δικη μας,ας την εφαρμοσουμε και στην λειτουργια της δικης μας αγορας,διαφορετικα πρεπει να αλλαξει πινακιδα // το μαγαζι// και απο την πινακιδα που γραφει απ'εξω

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  να βαλουμε νεα με πινακιδα με τιτλο

ΚΑΖΙΝΟ  ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

savil  31 Aυγουστου 2012