Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

savil //καλημερα// 2 Αυγουστου 2012


Κυριες Κυριοι
καλημερα σας

Αυτα που κανει ο δεικτης,δεν ειναι αγνωστα, μας εχει προειδοποισει εδω  και αρκετες ημερες.Δυσκολα ο δεικτης αποκρυπτει την αληθεια.Βεβαια και η επιστημη ,που μας εδωσε τον τροπο να παρακολουθουμε και να ενημερωνομαστε δια τις αμεσες προθεσεις του,εχει βοηθησει πολυ ,αυτους που μελετουν και γραφουν δια το φαινομενο αγορα.
Ξερετε ,ειναι κρυφη η ημερησια ζωη του δεικτη,αλλα ολοφανερη η προθεση,αν διασπωνται οριοθετημενα σημεια.
Ετσι λοιπον στις 23 Ιουλιου ο δεικτης ,μας εδωσε ενδειξη,οτι η επομενη ανοδικη του κινηση στοχευει το 234,...ως σημειον υψηλο.Αυτο το σημειον οριοθετησε,ασχετα αν τα καταφερει η οχι,μεσα απο την ανθρωπινη εμπορικη παρεμβαση.Χρονικα  προτεραιοτητα στις υποχρεωσεις του δεικτη ,ειναι η πορεια προς το 234.

==============234 υψηλος στοχος

Επισης ,ακριβως την επομενη ημερα ,μας εδωσε αλλο ενα σημειον ,μιας αντιθετης κινησης ,μετα το 234 ,αν δεν κατακτηθει οριστικα το σημειον 234.Αυτος ειναι ο υψηλος στοχος ειπαμε. Ο χαμηλος στοχος που μας τον εδωσε την 24ηνΙουλιου 2012 ειναι το 200 μοναδες η ελαχιστα πιο κατω.Ο δεικτης θα κινηθει προς το 200,μονο αν αποτυχει στην προσπαθεια του να φθασει στο σημειιον 234.Δηλαδη το 200 ειναι δευτερον δρομολογιον,Ετσι βλεπουμε την σταθεροτητα του 216,αλλα και τις συνεχεις προσπαθειες του δεικτη να διασπασει την γραμμη τεστ και να κινηθει προς τον στοχο το 234,που ειναι το 1ον δρομολογιο του.

============== 200 χαμηλος στοχος

Αυτα λοιπον που βλεπουμε σημερα ,συμφωνουν απολυτα ,με τις προδιαγραφες των ακρων ,που μας εδωσε ο δεικτης.

=============234 στοχος [υψηλο σημειον]

..........217 [κεντρο των δυο στοχων]

 =============200 στοχος[χαμηλο σημειον]

Με απλα λογια ,εχουμε το προσχεδιο των προθεσεων του δεικτη,ως ενα προσχεδιασμενο Χρηματιστηριακο κυκλο,δηλαδη ενα ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.Αυτες τις ημερες,παρατηρουμεν ,πως το κεντρον του προσχεδιασμενου κυκλου το 217 ,ειναι ενα πολυ δυνατο και καθοριστικο σημειον ,εδω προδιαγραφονται οι εξελιξεις ,μεσα απο μια σταθετη διασπαση του ανοδικα η μεσα απο μια αδυναμια του να το διασπασει ανοδικα δυνατα και σταθερα.
Επομενως σαν προσχεδιο ,ολα μας ειναι γνωστα.Αυτο που δεν μας ειναι γνωστο,ειναι η αποφαση της πλειοψηφιας των εμπορων και ποτε θα μπει σε εφαρμογη.Ομως μπορουμε να αξιολογησουμε την καθε θεση που διαγραφεται  και που οδηγει ,με κριτηριο παντα το  217.

Επομενως το 217 ,θα μπορουσε να λειτουργησει ως γραμμη τεστ της κινησης ,μεταξυ του 200 μοναδες και του 234 μοναδες.Φυσικα μια διασπαση δυνατη,ενος εκ των δυο ακρων ,οδηγει σε νεες εξελιξεις την κινηση του δεικτη.

(+)........234
==============217 γραμμη τεστ της κινησης
(-)......200

savil 2 Aυγουστου 2012