Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

savil // καλημερα// 1 Αυγουστου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας
καλο μηνα

Ξεκινησε μια συνεδρια,ιδια οπως και χθες περιπου ,δηλαδη πανω απο το 216 σαν βαση του δεικτη αυτη την εβδομαδα.
Αν υπαρξει πολιτικο προβλημα στην Κυβερνηση,θα προεξωφληθει,πολυ αρνητικα απο την αγορα και αντιθετα.Επομενως η ισορροπια της πολιτικης,ειναι και ισορροπια στην αγορα,προς το παρον.
Θετικο γεγονος ,η αποπομπη του δ/ντος συμβουλου του ΟΠΑΠ,.
Η εταιρια ,υπεστη την μεγαλυτερη φθορα ,επι των ημερων του.Φeρει ακεραια ευθυνη ο ιδιος προσωπικα,αλλα και αυτος που τον διορισε.Εχασε πολλα το δημοσιο,απο μια κινηση που ηταν ατυχης ,με υπιο χαρακτηρισμο.
Η περιοδος ομως θελει προσοχη και αποχη.
Οι Ιταλοι μοιραια θα συγκρουσθουν με τους Γερμανους και νομιζω,στην Ευρωζωνη θα εχουμε τρικυμια.Η Γαλια θα παρει το μερος της Γερμανιας και οι θεατρινισμοι του ΟΛΑΝ,θα βγουν στην επιφανεια, ,οπως και επι  ΝΙΚΟΛΑ.
Οι Ιταλοι ,προσπαθουν να ενοχοποιησουν ,αλλους δια την δικη τους αδυναμια,αλλα ματαια,διοτι τα χρεη ειναι προσωπικα(εθνικα)και οχι των αλλων συνεταιρων.Συνεταιρισμος ,δεν σημαινει συνεχεια δινω,αλλα και παιρνω.
Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ,το λιονταρι,αυριο οι αγριεμενες τριχες της χαιτης τους θα ηρεμησουν,διοτι δεν ειναι της Ιταλιας η Ε.Κ.Τ. ,ουτε φυσικα κανενος κρατους μελους.Υπαρχουν συμφωνιες και δεν μπορει να κανει ο καθε ενας του κεφαλιου του πραγματα.
Δεν κινδυνευει κανενα ευρω,ουτε ειναι αναγκαιο  το ευρω να ειναι μεγαλυτερο του Δολαριου.

savil 1/8/2012.