Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στο κλεισιμο της αγορας σημερα 22 Αυγουστου 2012]


Κυριες Κυριοι
 Σας ειχα ενημερωσει ,στην προηγουμενη αναρτηση απο αυτη που κανω τωρα, δια ενα κλεισμο εις το 234 η λιγο πιο κατω.Αυτο εγινε,βλεπετε δουλευει με απολυτη ακριβεια  η αναλυση μου.
Τωρα ,το κλεισιμο  αυτο  αν με ρωτατε ,δεν ειναι καλο κλεισιμο. Εχει ερωτηματικα  αρκετα,και επισης επιφυλαξεις δια την συνεχεια. Αυτα ολα μεσα απο την τυπικοτητα των αριθμων και οχι την ουσια της σκεψης μου.Τυπικα λοιπον ,δεν εχει σημασια ,αν ειναι μιση μοναδα ,σαν μεγεθος ,η ουσια ειναι οτι εκλεισε κατω απο το 234,..[θυμασθε τον στοχο τοτε(πριν λιγες ημερες) 234,25 και πως εβγαινε].
Επειδη ειμαστε ειπαμε στην ζωνη ,που ισως ειναι παγιδα [230...235],ειμαστε δυπλα κουμπωμενοι και προσεχουμε.Τι προσεχουμε θα με ρωτουσε καποιος απο εσας που με διαβαζετε.

προσεχουμε  την ολη οργανωση μας σαν σχεδιασμο π.χ

-ειμαστε με σκεψη λονκ
-προγραμματιζουμε θεσεις λονκ
-ειμαστε ετοιμοι να (πυροβολησουμε) αλλα

περιμενουμε την καταλλλη στιγμη που θα βρεθουμε στο καταλληλο σημειο , δια την επιλεγμενη μετοχη  η τον επιλεγμενο δεικτη.
Αυτο το καταλληλο σημειον , σημαινει στην ουσια καταλληλη ωρα.Αυτο το προγραμματιζει ο καθε ενας μονος του ,αναλογα με την ικανοτητα του ,μεσα απο εμπειριες και επιστημονικη καταρτηση.
Μην πυροβολειτε στον //γαμο του καραγκιοζη // ετσι απο μαγκια,τσαμπα ο κοπος και το κοστος.Τσαμπα μαγκια που θα ελεγε και ο κ. Βενιζελος.[Αγωνιζεται και αυτος...]
Φυσικα ,μπορει καποιος να εχει τεκμηριωμενη σκεψη  σορτ.Κανενα προβλημα και αυτος με τον ιδιο τροπο πρεπει να ενεργει.
Θα μελετησω περισσοτερο την σημερινη συνεδρια.Ογκος μεγαλωνει ,αλλα οχι το σημειον κλεισιματος και αυτο ειναι αρνητικον.Ομως  ειμαστε σε αποστολη αναγνωρισης  σε αυτο το μικρο διαστημα τιμων [230....235],και αυτο προεχει τωρα ,δηλαδη η σωστη αναγνωρηση της κινησης,ετσι ωστε να οργανωσουμε καλυτερα την δουλεια μας.

Θα επανελθω το βραδυ με νεα αναρτηση.

savil  22-8-2012