Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 20 Αυγουστου 2012]


Κυριες Κυριοι

Περιοχη ναρκοπεδιον , ετσι σας χαρακτηρισα την περιοχη πανω απο το 230 και ως την τιμη στοχο 234.25 ,οπως προεκυπτε με το κλεισιμο της Παρασκευης.
Σας ειπα 99% αποτυγχανει ο δεικτης να συνεχισει και1% να πετυχει και να περασει στον παραδεισο.
Τοσο μεγαλης σημασιας ειναι η περιοχη αυτη,οπως εχει σχηματισθει εδω και 2,5 μηνες περιπου.
Ο δεικτης εξυπνα και χωρις να δωσει καμια μαχη,//την εκανε με ελαφρα πηδηματακια//,κατα την κοινη διαλεκτο. Γυρισε πισω  με απλα λογια
Σας ειχα δωσει με πολυ απλο τροπο τον ζητουμενο στοχο 234,25 ,σε μια ευθυγραμμη [κατευθειαν κινηση],χωρις πισωγυρισματα και με ακριβη ποσοστα ,αλλα και την διαφορα ως το 234,25 σε απολυτο αριθμο.Επισης σας ειπα,ποτε ακυρωνεται αυτη η κινηση.
Η κινηση αυτη προς το 234.25 ακυρωθηκε,διοτι σημερα ο δεικτης και εγραψε ,αλλα και εκλεισε,χαμηλοτερα απο το χαμηλο της Παρασκευης.
Οποια νεα κινηση εχουμε και αν εχουμε προς το σημειον στοχο 234.25 [μεταβλητον],θα προκυψει μεσα απο μια εντελως νεα κινηση και απο ενα νεο σημειον.Αυτο μεσα απο την συνεχη παρακολουθηση ,θα το εντοπισω στις προσεχεις συνεδριες της αγορας.
Εχασε  σοβαρα σημεια σημερα ο δεικτης ,δηλαδη ολη την ζωνη τιμων[ 227...230] . Αυτο ειναι μια σοβαρη απωλεια.Δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε,ο,τι αυτα ολα ,δεν ερχονται ετσι τυχαια και απο μονα τους.Ειναι σχεδιασμοι της πλειοψηφιας των εμπορων ,με εκριβεια σχεδιασμου και εκτελεσης.
Οπως σας εγραψα το πρωι σημερα, στεινεται μια //εμποροπανηγυρη// ,με τις Δημοσιες σχεσεις......
Εχω την εντυπωση ,θα εορτασθει δεοντος  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ.
Η σημερινη κινηση ,ισως ειναι μερος ενος τετοιου σχεδιασμου,διοτι ως την ερχομενη Δευτερα ,υπαρχει πολυς χρονος ακομη. 
Θα μελετησω περισσοτερο την σημερινη ημερα και θα τα ξαναπουμε με νεα αναρτηση ,που θα γινει ως αργα τα βραδυ. Ελπιζω να βρω χρονο .

savil  20 Αυγουστου 2012