Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων(r)[ η αγορα τωρα 13.36 η ωρα 30 Αυγουστου 2012]


Κυριες -Κυριοι

Ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες,μικρες κινησεις ,ποτε εξω απο την ζωνη τιμων [230...235] και ποτε μεσα στην ζωνη.
Σε ολα αυτα υπαρχει εξηγηση φυσικα.Ολες οι αγορες δια τους επομενους δυο μηνες θα ειναι σε μια παρεμφερη κατασταση,καθε μια δια τους δικους της λογους.Ευχομαι να ειναι μονο δυο μηνες και ειδικα στην δικη μας.
Επειδη πολλοι μου γραφετε ,οτι βλεπετε πολυ αρνητικα τα πραγματα .Μεχρι ενα σημειον συμφωνω,οχι ομως σε ολοκληρο το σκεπτικο σας.
Εμεις ειμαστε εμποροι [αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλο σας] και εμπορευομαστε ,οτι πιθανολογουμε ,θα μας δωσει κερδος.Η σκεψη μας ,απο θετικη σε αρνητικη και αντιστροφα ,πρεπει να γυρναει ,με την ιδια ευκολια που γυρναει και ο διακοπτης του ηλεκτρικου ρευματος στο δωματιο σας.Μην δεσμευετε με απολυτοτητες τον σχεδιασμο σας,αλλα και με το ενδεχομενο  να μην ειναι ετσι τα πργματα,η να μην ελθουν ετσι τα πραγματα.
Οι επομενοι δυο μηνες ,ειναι γεματοι ,γεγονοτα ,δια την παγκοσμια οικονομια,αλλα ειδικα δια την Ευρωπα ι κη οικονομια και ακομη ειδικοτερα δια την Ευρωζωνη.
Επομενως ,επειδη κανεις δεν γνωριζει το αυριανο τοπιον της Ευρωζωνης,χρειαζεται ενημερωση διαρκη ,καθως και σωστη αναλυση της υπο διαμορφωσης νεας //ταξης πραγματων// που ερχεται ολοταχως στην Ευρωζωνη και το συμβουλιο κορυφης του Οκτωβριου. Οι αγορες ειναι επιφυλακτικες και οι ανθρωποι σε αναμονη.Ετσι και εμεις .Πρεπει ομως να μην κανουμε εθνικα λαθη,πρεπει να ειμαστε με τα ματια μας ανοικτα σαν χωρα,και φυσικα εμεις σαν εμποροι,να εχουμε μεγαλη μα μεγαλη Υ Π Ο Μ Ο Ν Ηκαι σωστη αναλυση της// νεας ταξης πραγματων// που θα διαμορφωθει.
Ισως αυτη την στιγμη να υπαρχει απαγορευτικο ,δια χρηματιστηριακο αποπλου.Ας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  και οταν μας δοθει η καταλληλη ενδειξη,θα ξεκινησουμε και εμεις το ταξιδι.Πρεπει ομως να ειμαστε καθημερινα ,μεσα στα γεγονοτα και οχι  σε αδρανεια  και χωρις ενημερωση.

savil  30-8-2012