Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων(r)[ μια ματια στο ανοιγμα της της αγορας σημερα .ωρα 11,11 [31-8-2011]


Κυριες   Κυριοι

Μια χρηματιστηριακη ημερα και σημερα,ιδια με τις προηγουνες ημερες.Δεν ειναι καταναγκη ,κακη ενδειξη αυτο.Ολοι θελουμε μεγαλες διακυμανσεις ,διοτι ετσι πιστευουμε,μας διδεται ευκαιρια , δια μεγαλη  αποδοση.
Αυτο εχει μια δοση αληθειας,αλλα δεν ειναι και η σωστη  πορεια μιας αγορας.Χρειαζεται φυσικα -καπου καπου και το (λαχειον),αλλα η κυρια δουλεια μας ειναι το κανονικο εμποριο.
Μικρος τζιρος,συμφωνω απολυτα.
Αν  αυριο υπαρχει ενδιαφερον ,κανεις δεν το γνωριζει.Οι εμποροι ,ποτε δεν πεφτουν σε //χειμερια ναρκη// ,σαν τις αρκουδες.
Αναζητουν την τροφη τους ,που ειναι το κερδος,σαν πεινασμενα //λιονταρια//.Οταν βρεθουν κοντα στο  κερδος ,θα το δουμε με συνεχεις επιθεσεις στο ταμπλο.
Υπομονη και θα εχουμε σοβαρες εξελιξεις στις αγορες.
Συνεχιζεται και σημερα η ανακοινωση αποτελεσματων εξαμηνου.Μερικες εταιριες  ειναι ανακολουθες σε αποτελεσματα,σε σχεσει με το ηχηρο //ονομα τους//.Ισως τις δουμε με εκκλησιαστικο δισκο σε λιγο    και με ταμπελακι που γραφει //Δωστε και σωστε//,αλλα με ζαμπλουτους μεγαλομετοχους.
Τεχνικα δεν μπορουμε να πουμε  κατι ιδιαιτερο αυτη την στιγμη,η χθεσινη βραδυνη αναλυση,μας δινει  τα στοιχεια της σημερινης ημερας,οσο μπορει να δωσει μια α;ναλυση ,ενος ερευνητη.

savil  31-8-2012