Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]-savil

Kυριες-Κυριοι

Μια ημερα σημερα πολυ βαρετη. Με ακραιες τιμες , μεσα στα ακρα της Παρασκευης ,
δεν μας εκανε σοφοτερους.Ξεφορτωμα  μου φαινεται.Μεσα απο την ωριαια παρακολουθηση //το καραβι δειχνει, να  εχει μπαταρει//,εχει παρει κλιση προς την δεκαδα του 190...200.
Οι μικροι ογκοι σε αυτα τα επιπεδα δειχνουν αδυναμια.Η αγορα (καιει) και καλα χαρτια ,οπως τον  ΟΠΑΠ και την ΜΟΗ, ποιος ξερει τι συμβαινει.Τα πακετα των προηγουμενων ημερων εχουν ταυτοτητα πλεον.Ειναι οι παραδοσιακοι μεγαλομετοχοι πολλων ετων των εταιριων αυτων[ ΕΧΑΕ -ΟΠΑΠ].Ο τρομος στελνει τα παντα στην πυρα.
Τελευταιο κοματι της διαδρομης
.Μια διαδρομη μεγαλη σε υψος και σε χρονο.

Σεπτεμβιος 1999  FTASE TOP 20  =3114 μοναδες.
Σημερα Μαιος 2012  =202,81 μοναδες
χρονος διαδρομης =12 ετη.

Τοσο κρατησε η φουσκα του 1999.Εδω καπου τελειωνει η επιστροφη. Ισως εκει στο 114 ,ετσι ωστε να στρογγυλοποιησουμε την απωλεια στις -3000 μοναδες.
12 χρονια  η διαδρομη ,μια ολοκληρη μαθητικη ζωη .Μαθαμε ολοι μας,αλλα και παθαμε ολοι μας. Αν ο θεος μου εδινε μια δευτερη ζωη,ειμαι βεβαιος, θα γινομουν ζαμπλουτος στην 2η ζωη μου.ΕΜΑΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,αλλα πληρωσα  ακριβα ,ιδιαιτερα σε ετη ζωης και σε χρηματα.Τωρα σας γραφω τις γνωσεις μου ,μεσα απο αυτο το μεγαλο και ωραιο ταξιδι , που ξεκινησε πριν ανακαληφθει ο rsi και o adx,τοτε που οι μετοχες ηταν ομορφες σε χαρτι με πολλα χρωματα και παραστασεις.Τοτε που οι ανθρωποι σηκωναν τα χερια και φωναζαν ,σαν ηθελαν να αγορασουν, η να πουλησουν

ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

savil  21-5-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: