Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καλημερα σας-(savil)

Κυριες-Κυριοι

Καλημερα σας

Δεν εχουν δοθει τα χρηματα στις Τραπεζες.Ειναι τα 18 δις που συμφωνηκαν λιγο πριν τις εκλογες και τοτε μας ελεγαν
,ειναι θεμα ωρων να δοθουν τα χρηματα στις 4 τραπεζες ως αρχη.Υπογραφες επεσαν,εγκριση απο το τελευταιο ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ,εγινε,αλλα το χρημα  ΟΧΙ ,δεν εδοθη στις τραπεζες,αν και τα κλειδια εχουν παραδοθει.ΤΩΡΑ? τωρα τι θα γινει? Τι θα γινει αν π.χ υπαρξει και κανενα εκλογικο ατυχημα?Τι θα κρατικοποιησει ο φιλος μου ο ΑΛΕΞΗΣ? μηπως τα χαρτια τουαλεττας που ειναι οι μετοχες π.χ της ΕΤΕ.
Ναι σχετο χαρτακι τουαλετας ,ειναι οι μετοχες των τραπεζων με μια μικρη εξαιρεση μια τραπεζα.που οι δικες της εχουν αξια //χαρτοπετσετας//.
Αχ- αχ!!    μερικα νεκραναστημενα γεροντακια του βουνου!!!.Δεν κανετε καμια εξομολογηση  σε κανενα παπα[φυσικα εσεις δεν πιστευετε στο δικο μας παπα,αλλα στον ΠΑΠΑΜΑΡΞ] ,να φυγετε με καθαρη ψυχη και αφηστε τις τραπεζας που καθε μερα ,γλυφετε αυτη την καραμελλα.Σας βαρεθηκα πια να βριζετε απο το πρωι ως  το βραδυ τον Γαμπρο μου  που με την καλη του την καρδια(την βλακεια του θα ελεγα εγω), αγορασε 5000 χιλ μετοχες της ΕΤΕ στα 15 ευρω και τωρα,ουτε ενα κιλο ρυζι δεν θα αγοραζει σε λιγο με την αξια τους.Ειναι αληθεια μεγαλοτραπεζιτης ο γαμπρος μου και τοσοι αλλοι μικροεπενδυτες ?Αξιζει εσεις βρε αγραμματοι να τους βριζετε καθε μερα?Αντε χαθητε απο εκει και σεις και η βλακεια που κουβαλατε στο μυαλο σας,πηγαινετε στον (παπαμαρξ) να σας διαβασει.

savil 22-5-2012 

υπερβαινουν τις 200.000 ανθρωποι  ,εμποροι συναδελφοι μας και συγγενεις μας καλοπροεραιτοι και αιμοδοτες τις αναπτυξης που υβριζονται σημερα.Αυτους Χαρακτηρισε ο συνταγματολογος τραπεζιτες και τωρα  το μικροφωνο της προσβολης αρπαξαν  οι νεομαρξιστες ,αγραμματοι και χαραμοφαηδες του Ελληνικου Δημοσιου και των ΔΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: