Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

savil-[χρηματιστηριον αξιων Αθηνων-μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]30-5-2012

Κυριες-Κυριοι

Η αγορα εχει παρει μια αντιθετη πορεια .απο το χθεσινο κλεισιμο της
.Χθες το ωριαιο εκλεισε με προοπτικη,ηταν  βλεπετε και το δυνατο κλεισιμο της  ΕΕΕΚ,που μας εκανε να αισθανθουμαι ομορφα.Στην βραδυνη ομως αναλυση,σας ειπα [φοβαμαι πολυ δια την ανοδικη συνεχεια].Αυτο εβγαινε σαν ενδειξη ,απο τις οριακες μεταβολες της ανοδου ,απο ημερα σε ημερα,και φυσικα το γνωστο σε εμενα 195 μαζυ με την ιστορια του,που δια μια συνεχομενη εβδομαδα ειχαμε πωλησεις περιπου 170 εκ, τεμαχια στον εικοσαρη.
Μοιραια λοιπον ο δεικτης θα ερχοταν στην δεκαδα του[ 180...190],οπου ξεφορτωνουν καραβια μετοχες. 
Τα αποτελεσματα ασχημα,ειδικα η ΕΤΕ   με ζημιες εξαμηνου 550 εκ.Ειναι πολυ ασχημη η ατμοσφαιρα στην αγορα.Τα αποτελεσματα κοβουν την ανασα μας.Οι συμπεριφορες των Δ.Σ των εταιριων θα μπορουσα να πω ,επιεικως  απαραδεκτες.
Τι να κανουμε,ετσι ειναι οι ασχημες και κακες αγορες.Προσωπικα σας ειπα αποχη,κλειστα στοπ και ρευστοποιησεις απελευθερωσης.Εβλεπα τα σηματα των ταλαντωτων και ετρεμα δια αφελεις  συναδελφους εμπορους,οτι υπηρχε κινδυνος να παρασυρθουν,και ειμαι βεβαιος και αυτο εχει συμβει.
Θα σας πω κατι μεσα απο την ψυχη μου και να το θυμασθε σε ολη σας την ζωη .

[ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ].

Προφυλαξτε το κεφαλαιο σας και θα ελθει εκεινη η στιγμη που πρεπει να κανουμε εισοδο στην αγορα.
Ολες οι αγορες του πλανητη ,πλεουν προς τον νοτιο πολο,σας εχω πει και καπου εκει στον Αυγουστο ,θα εχουν γραψει αυτη την ελικοειδη τροχια και θα παρουν τον τροχια προς τον βορειο πολο. 

savil  30-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: