Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ η καθαρση] savil 22-5-3012

Ολες οι αρχαιες τραγωδιες,τελειωνουν με την// καθαρση//.

Μια καθαρση ψυχων,αλλα δια εμας εδω στην αγορα ,η τραγωδια τελειωνει με μια καθαρσση του αληθινου ,απο το ψευτικο.
Πολλα //φτιασιδια//φορεσαν οι μεγαλες  δηθεν εταιριες αναλυσεων και επενδυσεων σε εταιριες του Χ.Α.Α.Τωρα πια γυμνες απο επιχειρηματα,θωρουν τους σωρους απο //κεραμους και πλινθους// ατακτως ειρημενους που κατασκεβασαν.Κρυφτηκαν μεσα απο τις βλακιες που αραδειαζαν τοσα  χρονια,σαν συμβουλοι εκδοσεων,οσο και σαν αναδοχοι ,μεχρι πριν λιγο καιρο,δια να εξαπατησουν αφελεις και ρομαντικους συναδελφους ,αλλα και ασχερους ΔΕΣΠΟΤΑΔΕς ,να μπουν στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου της ΕΤΕ. Να σημερα τα εργα τους. Ετρεξαν ασχετοι αμπελουργοι  παριστανοντας τους διοικητες ασφαλιστικων ταμειων,καθως και συνταγματολογοι με ενα ματσο  ραπανακια,ως //γεςμεν// ,αλλα και ρασοφοροι δηθεν επενδυτες, που παλια  συμφωνησαν σε ακοινωσια του μακαριστου Αρχιεπισκοπου,ετρεξε ολο τουτο το συνοθυλευμα,να μπει στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου της ΕΤΕ. Μια κινηση απο την αρχη καταδικασμενη σε αποτυχια,οταν κατω απο αυτο εβραζε βρεσκια ζεστη σουπα ,που σκοτωνε οποιον την δοκιμαζε.Το κερακι του πιστου  ,καηκε χωρις να αναψει στο μανουαλι,ετσι αποφασισε ο μεγας ΣΥΝΟΔΙΚΟΣ.
Ετσι χαθηκαν πολλα χρηματα. Χαθηκαν 2 ολοκληρα δις ευρω,εγιναν με αλλα λογια πουφ (καπνος) και αερας κοπανιστος.Μαζυ τους πηραν και αφελεις συναδελφους.
Τωρα ?  Τωρα τι?
Δεν υπαρχει φιλοι μου //τσιτσι//( δηλαδη κρεας).Απογεγυμνωμενα οστα ειναι οι τραπεζες και πολλες αλλες εταιριες.Εφαγαν -εφαγαν- εφαγαν τα Δ,Σ ,ως που εσκασαν απο το πολυ φαγητο.

Να μια εικονα απο την τελευταια σκηνη του εργου.Ειναι το ταμπλο που βλεπετε σημερα την διαπραγματευση.
Να μια εικονα απο την πυρα της κολασεως  που ευρισκονται πολλες εταιριες.
Εμεις απλοι θεατες,περιμενουμε την λυτρωση,μια λυτρωση ιδια με αυτη που παιζεται σε
αρχαια τραγωδια.
Το ρολο ι ειναι σταματημενο,αλλα το ρολο ι του εικοσαρη στο Χ.Α.Α  δειχνει αυτη την στιγμη 13.19 η ωρα  και  197,78 μοναδες , ενα βημα ακομη προς την κολαση.

savil 22-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: