Τρίτη 29 Μαΐου 2012

[savil] Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ η αγορα τωρα[ωρα] 14,40

Κυριες-Κυριοι

Φοβαμαι ,πως η παρασταση του ανοδικου,ελαβε τελος.Υπαρχουν παντοτε εστω
και οι ελαχιστες ελπιδες,διατηρησης της ανοδικης προοπτικης,πλην ομως η ημερα σημερα δεν επιτρεπει κοκκινο ,οπως σας εγραψα και το πρωι.Το κοκκινο σημερα σκοτωνει την ελπιδα δια υψηλοτερα  επιπεδα τιμων.
Προσπαθησα και επεισα τον ευτο μου ,να συνδραμω ,οσο μπορω με τα λογια μου ,δια ενα γυρισμα της αγορας ,πανω απο τις 200 μοναδες.Δεν αντεχω ουτε και εγω αλλο  μια διαγραφομενη υποβαθμιση  της αγορας.Στηριζομαστε σε αδυναμα αλογα να τραβηξουν το καρο, πανω απο τις 200 μοναδες.Οι τραπεζες ειναι τα ψωφια αλογα πλεον,που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους,και εμεις τους ζηταμε ,να τραβηξουν το καρο πανω απο τις διακοσιες μοναδες. Σε δυο ημερες ,τελειωνει και αυτη η γελοιοτητα της ανακοινωσης των αποτελεσματων Q1 2012.Ο τροπος και οι συνηθεια της τελευταιας ημερας,γελοιοποιουν τον θεσμο και την υποχρεωση τους να δημοσιευουν εγκαιρα και σωστα τα αποτελεσματα  των εταιριων των. Κακομαθημενοι - με καταχρεωμενες εταιριες-και υπερβολικα πλουσιοι ,ειναι πολλοι απο αυτους τους κυριους που σαν κλωσοπουλα ξεπεταχθηκαν την δεκαετια 1990-1999.
Τελος παντων ας ειναι,αυτους εχουμε  και με αυτους θα πορευτει η Ελλαδα.
Δεν εχουν νοημα σημεια και αριθμοι αυτη την στιγμη[αν και σας εχουν δοθει απο χθες],οσοι εχετε κερδη, παρτε τα κερδη σας,αυστηρα στοπ για οσους βγηκαν αγοραστες σημερα και χθες.Θα περιμενουμε μηπως εχουμε σαν τελευταια ελπιδα μια πιθανη εξισωση των ημερησιων ΚΜΟ  5.10.20  ημερων ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΔΕΙΚΤΗ τιμων [εικοσαρη] καπου εδω σε αυτα τα επιπεδα.

savil 29-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: