Κυριακή 20 Μαΐου 2012

RSI [ analysi -savil] 20-5-2012

Kυριες-Κυριοι

Γνωριζω οτι ολοι χρησιμοποιουν και παρακαλουθουν τον ταλαντωτη RSI.
Παγκοσμια γινεται αυτο.Εκατομμυρια ανθρωποι στον πλανητη ,
νομιζουν κατεχουν την γνωση και τον τροπο να κανουν πραξεις,με γνωμονα των αποφασεων τους τον ταλαντωτη αυτο. 
Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ,ολη αυτη η ιστορια.Η ομαδα των αγοραστων ,πιστευει οτι μονο αυτη κατεχει την αλληθεια δια τον ταλαντωτη σαν να μην υπαρχει η αλλη ομαδα των πωλητων που και αυτη γνωριζει τον  RSI .
Αν παμε τωρα στην αλλη ομαδα των ΠΩΛΗΤΩΝ,νομιζει οτι αυτη κατεχει την αληθεια δια τον RSI ,σαν απολυτη γνωση και οχι η αλλη ομαδα των ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ.
Το χειροτερο ολων φυσικα ειναι ,με τους νεοφωτιστους στην δουλεια μας.Εκει τα πραγματα ειναι δραματικα στην κυριολεξια.Απολυτη θεοποιηση του RSI.
Πολλοι κομπογιαννιτες κανουν και σεμιναρια πανω σε αυτο το θεμα.Το δραμα της υποθεσης ειναι ,οτι πολλοι πληρωνουν να μαθουν ολα αυτα,δηλαδη πληρωνουν να μαθουν πως θα χασουν τα λεφτα τους.Ζουμε  μεσα στην απολυτη  πλανη .Φυσικα και πολλοι δοκτωρες ,ζουν αυτο το δραμα,διοτι δυστυχως  πιστευουν αυτο που διδασκουν .Ζουν στην απολυτη  βλακεια στον ουρανο της παραπλανησης των,πληρωνοντας και πολλα χρηματα δια να μαθουν ενα ψευτικο ειδωλο,
που ειναι ο rsi  και να παρουν και δυπλωμα,δηλαδη το δυπλωμα της βλακειας ΔΙΑ ΤΟΝ RSI.
O δεικτης αυτος φιλοι μου ,ειναι ενας απλος δεικτης απο τους χιλιαδες δεικτες που υπαρχουν και απο τα εκατομμυρια δεικτες που μπορουν να φτιαχτουν.Και σεις μπορεIτε να φτιαξετε το δικο σας δεικτη και οχι μονο ενα αλλα οσους θελετε.
Ακουω πολλους να μιλανε για υπερπουλημενες ζωνες και υπεραγορασμενες ζωνες.
Αλλη μια  Μ Π Ο Υ Ρ Δ Α και αυτη.
Αληθεια τι θα πει  κατω απο το 30 rsi  εχουμε υπερ πουλημενη ζωνη?Μηπως απαγορευεται να πουλαμε απο καποιο νομο και στην γωνια μας περιμενει ο εισαγγελεας να μας κλεισει φυλακη?
Οχι φιλοι μου ,ειναι απλα τα πραγματα.Σας μαθαινουν δηθεν μεγαλα μυστικα του Χρηματιστηριου ,για να σας αδειαζουν ευκολα το πορτοφολι.Ειναι ο πιο ευκολος τροπος αυτος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΩΤΗ
============================
ο ταλαντωτης αυτος ,μπορει να παρει και ακραιες τιμες και αυτο ειναι το δραμα και το επικινδυνο της υποθεσης .Μπορει να παρει ακομη και την τιμη 0 (μηδεν) η κοντα στο μηδεν 4 η 5.Ακραια κατασταση ,αλλα υπαρκτη,οπως υπαρκτη ειναι η κινηση που κανει η αγορας μας.Επειδη ειναι σχεδιασμενος ετσι ,δεν μπορει να γραψει αρνητικες τιμες,αυτο ομως δεν σημαινει ,οτι δεν παιρνει και αρνητικες τιμες.Στα ακρα του ο δεικτης αυτος παρουσιαζεται σαν μια ευθεια γραμμη,επειδη απο την κατασκευη του, το κοντερ δεν γραφει αρνητικες ανδειξεις.Μπορει να παει στο 5 π.χ και το 30 να ειναι το οριο του[ταβανι] για πολλα χρονια.Επομενως δεν πρεπει αμεσως με το που βλεπετε rsi κατω απο το 30 να ετοιμαζεσθε να πυροβολειτε τις τιμες και τις μετοχες.Ανθρακας ο θυσαυρος. Το ιδιο μπορει να γινει και απο την επανω πλευρα π.χ να ειναι πανω απο το 85  ενα χρονο.Ακομα και στο 100 μπορει να φθασει και εκει να εχουμε μια ευθεια γραμμη ,διοτι το κοντερ του δεν γραφει πανω απο 100,αλλα αυτο δεν σημαινει δεν υπαρχει.Απλα αυτο το κοντερ του RSI γραφει απο το 0......100 [μηδεν ως το 100].
Ο   rsi  ειναι ενα κοντερ ,ιδιο με αυτο του αυτοκινητου.Φυσικα το χρησιμοποιουμε,αλλα δεν αποφασιζουμε απο αυτο και μονο.
Επομενως οσοι θεοποιειτε τον rsi  ,αλλαξτε τακτικη και δωστε του αυτο που του αξιζει,σαν κοντερ και τιποτα αλλο.

παραδειγμα.
----------------
Αν π.χ μια μετοχη παει στα στα 0,10 λεπτα και μεινει εκει 1 (ενα) χρονο ,ξερετε τι θα συμβει?
απαντηση= ακομη και ο ΚΜΟ 200 θα παει στα 10 λεπτα και ολοι οι ταλαντωτες θα ξαπλωσουν στην υπερπουλημενη δηθεν ζωνη.
Αυτο σημαινει αυτοματα οτι τρεχουμε να αγορασουμε γιατι ολοι οι ταλλαντωτες του πλανητη δειχνουν ζωνη αγορων.Μη τρελαθουμε βεβαια.Αυτα τα ακραια συμβαινουν και μαλιστα συχνα και σε πολλες μετοχες και σε πολλα χρηματιστηρια του κοσμου.
Το συμπερασμα μας ειναι, να μην θεοποιουμε τους ταλαντωτες,και να μην τους δινουμε σημασια ,παρα πανω απο οση αξιζουν .Ολα τα προσεχουμε,διοτι ειμαστε αναγκασμενοι,αφου ενα πληθος ανθρωπων τους χρησιμοποιει και πρεπει να ξερουμε πως σκεπτονται οι ανθρωποι σαν μαζες χωρις ουσια.Αυτο ομως δεν σημαινει ,οτι πρεπει να ακολουθουμε την αγελη.

savil  20-5-2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: