Τρίτη 1 Μαΐου 2012

FTASE TOP 20 απο το 330 στο 194[ ΔΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ]

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ=ΑΓ και Α=330 και Γ=194,...


330       [330,11 στις21-2-2012]
Α
    
       
          
            
               
                    
                         
                             
                                 
                                     
                                         
                                             
                                                 
Β                                                 Γ=194,..  [???15-7-2012]                                          

( Γ ) το κατω δεξι σημειον τηςδιαγωνιου Α,Γ,ενος νοητου ορθογωνιου παραλληλογραμμου.Πιθανη ημερομηνια
15 Ιουλιου 2012 ,εκτος και εχουμε ραγδαια ασχημα γεγονοτα στην χωρα και στην οικονομια.
Η πορεια εχει σχεδιασθει δομικα,ειδικα μετα την τριπλη αποτυχια ,να διασπασει το 294  ο δεικτης.Εγω  πιστευω ειχαμε μια επαληθευση της σημασιας του 294 στο ταμπλο.Δεν ειναι ενα οποιοδηποτε τυχαιο σημειον το 294.Ειναι ενα πολυ βασικο δομικο σημειον.Μια ανοδικη σταθερη διασπαση του,αλλαζει εντελως την προοπτικη της αγορας,αυτο φανηκε καθαρα αυτες τις ημερες.Διαφορετικα το επομενο σημειον στην καθοδικη του πορεια ειναι το 194,.....
Σας το εχω δωσει πολλες φορες αυτο το σημειον και ειδικοτερα απο τον Αυγουστο του 2011.Νομιζω πλησιαζει η στιγμη να το δουμε και αυτο.Ο δεικτης δειχνει τις τελευταιες ημερες μια αδυναμια να κρατησει  και το τυπικον σημειον 267.
Κανεις δεν βιαζεται να χασει ειπαμε,αντιθετα θελει να το αποφυγει αυτο. Οι εμποροι καθε μερα με πολυ προσπαθεια ,προσπαθουν,να αποφυγουν τις ζημιες στο ταμειον τους.
Η διαδρομη φυσικα εχει πολλα σημεια αντιδρασης και δεν ειναι τοσο ευκολη  ως το 194.Ειναι συνδιασμος γεγονοτων, και αποτιμησεων εταιριων.Εχω πει οι αγορες εχουν την δικη τους πορεια και τα χρηματα δεν μπορουν να τους αλλαξουν μονιμα την πορεια.Ολοι ακολουθουν την πορεια,απλα η διαπιστωση της πορειας διαφερει απο εμπορο σε εμπορο.Δυο ειναι οι  κυριες δυναμεις ,που χαρασουν πορεια στις αγορες

1η δυναμη ειναι, η ζημια των εταιριων σαν λειτουργικο αποτελεσμα
2η δυναμη ειναι το κερδος,των εταιριων σαν λειτουργικο αποτελεσμα

Αυτες οι δυο δυναμεις χαρασουν  την πορεια μεσα απο τις εταιριες,δηλαδη μεσα απο τα εμπορευματα μας που διαπραγματευομαστε δηλαδη τις (μετοχες).
Οι καθημεριονες τιμες ,ειναι η αποτιμηση μιας εταιριας,οπως την βλεπει η πλειοψηφια των εμπορων. .Πλειοψηφια σε  ρευστο και οχι σε ατομα[σε χρηματικη δυναμη πυρος].

Οι αγορες ειναι δυνατον να αλλαξουν πορεια,ανα πασα στιγμη,αν αλλαξουν οι συσχετισμοι των δυναμεων που καθοριζουν την πορεια της,δηλαδη  οι συσχετισμοι της ζημιας και του κερδους,ειτε σε μια εταιρια ,ειτε σε μια αγορα γενικοτερον ως συνολον εισηγμενων εταιριων.

savil.

Δεν υπάρχουν σχόλια: