Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ καλαθια και αυγα]

Κυριες- Κυριοι

Ολοι πιστευω εχετε ακουσει η διαβασει ,αυτη την δηθεν αξιωματικη αρχη,μοιραζουμε τα αυγα σε διαφορα καλαθια η καθε καλαθι εχει διαφορα αυγα μεσα.

δηλαδη
-------
δηλαδη ,εχουμε  ενα καλαθι,και βαζουμε μεσα ενα αυγο περδικας,ενα αυγο χελωνας,
ενα αυγο φιδιου,ενα αυγο{ αυγοταραχο} και ενα αυγο  δυνοσαυρου κ,τ,λ .Καταλαβαινετε τι θα γινει ,αν το αυγο του δεινοσαυρου βγαλει το ζωον που εχει μεσα του.
Μ Π Ο Υ Ρ Δ ΕΣ .
Πως αλλιως να χαρακτηρισω αυτες τις σκεψεις και μαλιστα σε μικρα  κεφαλαια κινησης που εχουν οι μαζες των εμπορων.Αυτα φιλοι μου ισχυουν δια τα αμοιβαια κεφαλαια η τεραστιες επενδυτικες εταιριες και δια λογους ασφαλειας ,διαφορετικους απο αυτους που ισχυριζονται οι μικροι εμποροι.
Οι μικροι εμποροι παντα εχουν ενα προβλημα επαρκειας κεφαλαιου κινησης,σκεφθειτε ,αυτο να το κανουμε  κοματακια ,τι θα συμβει.Θα χασουμε δυναμη πυρος ,δια την σωστη εισοδο σε καλο εμπορευμα.Στο τελος θα περιορισουμε τις αποδοσεις μας λογω ελλειψης κεφαλαιου.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ,ΑΛΛΑ  ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ
Ο μικρος καταρχην πρεπει να ειναι .παντα μελετημενος πολυ.Να αγαπαει και να προσεχει το κεφαλαιο του.Φυσικα πρεπει να δουλευει με κανονες και θα πρεπει να τους τηρει,αλλα ποτε δεν πρεπει να αδυνατιζει οικονομικα,μοιραζοντας τα κεφαλαια του απεδω και απεκει.
Πρεπει να ειναι βεβαιος δια την επιτυχια της κινησης του η σχεδον βεβαιος κατα πολυ μεγαλο ποσοστο και μετα θα κτυπα ,με τροπο και μεθοδικοτητα.Ενδεχομενως μια καλη εισοδος να προετοιμαζεται 2 και 3 μηνες .θα επιλεξει,θα αναλυσει,θα πληροφορηθει,θα δοκιμασει και τοτε θα βαλλει σε εφαρμογη το σχεδιο του.Ποτε  δεν πρεπει να κανει κινησεις που δεν εμπιπτουν σε ενα προγραμμα δουλειας.
Μην σας παρασερνει η (αγελη),καντε στην ακρη να περασει.
Αγοραστε την εταιρια που θα θελατε να ηταν 100% δικη σας ,και αφου δεν μπορειται να αγορασετε το 100% της εταιριας ,αγοραστε 100 χαρτακια,αλλα με σκεπτικο και ευθυνη,σαν να αγοραζατε το 100% της εταιριας.Ψαξτε την εταιρια που θελετε να αγορασετε απο 100 μεργιες.Γινετε δυσκολοι αγοραστες,ανακαλωντας την τιμη προσφορας σας κατ'επαναλλειψη.
Παιξτε ενα ωραιο παιχνιδι με τον εαυτο σας // ΝΑΙ ΜΕΝ//   ---//ΑΛΛΑ ΔΕΝ//. 

[ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ  Ε Μ Π Ο Ρ Ο Ι ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ]

savil  19-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: