Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

Ενα κακο κλεισιμο .Μια κακη ωρα ,η τελευταια ωρα.Εντος των χθεσινων πλαισιων
242...227,αλλα με κλεισιμο στο χαμηλο του σημειο.Ενδειξη αρνητικη με τετοιο  κλεισιμο.Προκαλουν μερικες τιμες μετοχων,μα αν εχουν μεσα τους κρυμενο δηλητηριο?
Σαν τους βουτηχταρηδες γλαρους,μπορει να αρπαξει κανεις κανενα αφροψαρο,μα εχει κοκκαλα πολλα.
Μα πως να το περιγραψω αλλιως ,αυτο το παιχνιδι με το χαρο.Βλεπετε,εχουμε οψιμοελληνες,κατι αγραμματα παιδακια,που το μονο μεροκαματο που εβγαλαν στην ζωη της ειναι το (χαρτζιλικι )  του βολευτη,α! λαθος εκανα , του βουλευτη ηθελα να πω.
Εμεις  κυριες και κυριοι εμεις,ανθρωποι μιας αλλης εποχης,δεν πιστευουμε στα ματια μας και σταυτια μας ,με αυτα που ακουμε και βλεπουμε.
Δεν πληρωνουμε ο ενας,τα παιρνουμε ολα ο αλλος,θα σας κλεισω φυλακη ο τριτος,αντε να βρουμε συνειδηση  και μυαλο να σκεφθουμε και να κρεινουμε,αυτες τους νεους [τζε κεβαρα της Ελλαδας].

ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ [ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ .Μη γινομαστε αγνωμονες].
Φτανει πια ο κατηφορος και οι βλακιες που κουβαλουν στα μυαλα τους γυρολοοι της πολτικης ανυπαρξιας τουςκαι οψιμοι επαναστατες και αυτοκλειτοι αποκεφαλιστες των παντων.
Η αγορα μας φιλοι μου και κυριως η δουλεια μας θελει προσοχη.Σημερα εκανα αγορες γενικα,οχι γιατι τις ειχα απολυτη αναγκη η περιμενω τα υπερκερδη.Το εκανα για την δουλεια μας,εκει βεβαια που πιστευω προκαλουν οι αποτιμησεις μερικων εταιριων.
Αυριο μια αλλη ημερα,μια αλλη ελπιδα.Νομιζω αν εχει μεινει ενα ακομη κοματι πτωτικο, ειναι ενα μικρο κοματι ακομα  και θα ισορροπησουν τα πραγματα στην ζωη μας και στην δουλεια μας.

[κανεις δεν σε κρεινει και δεν σε κακολογει  επειδη πτωχευσες,σε συχαινεται ομως αν εισαι απο πανω και παλιανθρωπος.]

το μεγαλειον ενος φτωχου ειναι η αξιοπρεπεια που κουβαλαει μεσα του ,σαν μεγιστη αρετη και ενα συγνωμη προς τους ανθρωπους,διοτι δεν ειχε προθεση και δολο να πτωχευσει. 

καλη ξεκουραση 

savil 9-5-2012 

θα επανελθω το βραδυ μετα τις 22,00

Δεν υπάρχουν σχόλια: