Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας] 4-5-2012

Μπορει να εχουμε ενα κλεισιμο προς το 266.Το εχει αναγκη ο δεικτης σαν οξυγονο ,για να μπορεσει να κανει μετα καταδυση στο 250,εκτος
και μας επιφυλασσει εκπληξεις  την Δευτερα.

=====266
..258
=====250

Τετοια μικρα κυκλακια γραφει εδω και πολλες ημερες ο δεικτης.Με μια τετοια τακτικη βαδιζει.Οταν ενα κοματι  π.χ 258...266 το πουλησει μερικες ημερες ,τοτε θα προχωρησει σε πωλησει στο αλλο κοματι π.χ 250..258.
Αδυναμη η αγορα και χωρις ενδιαφερον.Ευχομαι να ειμαστε μακρυα απο μια αδρανοποιηση ,που θα ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να συμβει αυτη την στιγμη.
Η κινηση χαρακτηριζει την ζωη και οχι η ακινησια.Τα οποια συμπερασματα βγαλουμε τωρα,εχουν μεσα τους μεγαλο ποσοστον πυθανης αστοχιας.
Σημερα με σταναχωρησαν τα αποτελεσματα της εταιριας ΤΙΤΑΝ ,και δεν ειναι καλο σημαδι για την αγορα.Πολλα  κακκα παιδακια ,περιμενουν πως και πως  την ακινησια της αγορας,εχουν σκοπο να βγαλουν τις εταιριες απο την αγορα με μηδεν κοστος,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
Ο νομος τους τα επιτρεπει αυτα ολα,ενταξει συμφωνω ,αλλα επρεπε να εχουν ειδοποιησει τις αρχες και τους εμπορους,πριν χασουν τα ιδια τους κεφαλαια.Αν δεν εκαναν αυτο καλο θα ειναι να κανουν καμια δεκαρια χρονια διακοπες στον //κορυδαλο//για εξαπατηση επενδυτων και μετα να πτωχευουν οι εταιριες και οχι να χαριζονται στους ιδιους και με την βουλα του νομου,δινοντας καποια ψυχουλα στους τελευταιους κατοχους των μετοχων  της εταιριας.

savil 4-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: